Haberler

Gkv'liler İnsan Haklarına Dikkat Çekti

GKV Cemil Alevli Koleji Uluslararası İnsan Hakları ve Demokrasi Farkındalık Haftası etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi açtı.

GKV Cemil Alevli Koleji Uluslararası İnsan Hakları ve Demokrasi Farkındalık Haftası etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi açtı. Yoğun ilgi gören serginin yanı sıra bir birinden farklı etkinliklerle kutlamaların hafta sonuna kadar devam edeceği de ifade edildi.

10-17 Aralık 2016 tarihleri arasında kutlanan İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli Koleji öğrencileri tarafından bir fotoğraf sergisi açıldı. Düzenlenen açılış törenine GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş, Liseler Müdürü İsmet Tiryaki, idareci öğretmen ve öğrenciler katıldı. Etkinlikler kapsamında yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi veren GKV Özel Liseleri Müdürü İsmet Tiryaki "10-17 Aralık 2016 tarihleri arasında İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası ile sahip olduğumuz ve olduğunuz haklarımıza sahip çıkmanın tam da zamanı olduğunu hatırlatmak, farkındalık oluşturmak, demokrasi bilinci vurgulamak amacıyla çalışmalar başlattık. Dünya olarak zor günler yaşadığımız 2016 yılının sonuna yaklaşırken, okulumuzda İnsan Haklarına dair sözleri içeren etkinlik panolarımızla, Haklarımızı Biliyor muyuz? adlı çektiğimiz kısa film ve resim sergimizle, İnsan Haklarına olan farkındalığımızı daha da artırmaya çalıştık. Bu kapsamda sadece bir sergi değil, bir birinden farklı etkinlikler de gerçekleştireceğiz. Çeşitli söyleşilerin yanında sınıflarımızda rehber öğretmenlerimizin desteğiyle konular aktif olarak işlenecek olup öğrencilerimizin bu konudaki görüşlerini resim ve kompozisyon halinde de hazırlamalarını isteyeceğiz" diye konuştu.

Açılışı gerçekleştirilen sergi yoğun ilgi görürken serginin hafta sonuna kadar vatandaşların ziyaretine açık kalacağı da bildirildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title