Haberler

Ünlü Hoca Giray Bulak'tan Lucescu'ya: Elin Gavuru, Hristianı Türkiye'ye Gelmiş

Ünlü Teknik Direktör Giray Bulak, Lucescu için "Elin gavuru, hristiyanı Lucescu ülkemize gelmiş hoca olmuş 'ben yabancı oyuncuya karşıyım' diyor." ifadelerini kullandı.

Üsküdar Belediyesi'Sporu tabana yaymak' ve 'Gençleri iyilerle ve iyiliklerle arkadaş etmek' düşünceleri üzerine inşa ettiği Üsküdar Belediyesi Spor Söyleşileri programının ilkini gerçekleştirdi. Teknik direktör Giray Bulak ve spor yazarı Sinan Vardar'ın katılım sağladığı ilk programa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ev sahipliği yaptı.

"BİZİM İÇİN SPOR VE SANAT İYİ ARKADAŞTIR"

Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptığı konuşmada; Üsküdar'da 'Sporu tabana yayma konusunda önemli çalışmalar yapıyoruz. Üsküdar'a 7 dev spor merkezi kazandırdık. Tesislerimizde havuz, pilates ve fitness çalışmalarımız yapılıyor. Gençlerimizi spora teşvik etmek için daha çok çalışacağız. Spor camiasının önemli isimlerini Üsküdar'ımıza getirip söyleşiler yaparak gençlerimizi iyilerle ve iyiliklerle arkadaş etmek istiyoruz. Bizim için spor ve sanat iyi bir arkadaştır' ifadelerini kullandı.

Programa katılan Giray Bulak ise; 'Gençlerimiz spor istiyor. Biz gençlere spor eğitimi veremezsek onları kötülüklerin içine iteriz. Her şeyin başı eğitim. Öncelikle beden eğitimi derslerini 1 saatten daha yüksek yapmalıyız. Bu işe okullardan başlamalıyız' dedi.

"ELİN GAVURU, HRİSTİYANI LUCESCU TÜRKİYE'YE GELMİŞ"

Giray Bulak bir öğrencinin 'Lucescu hakkında ne düşünüyorsunuz' sorusuna, 'Elin gavuru, hristiyanı Lucescu ülkemize gelmiş hoca olmuş 'ben yabancı oyuncuya karşıyım' diyor. Madem karşısın benim ülkemde yabancı olarak ne işin var. Teknik direktör olabilirsin ama futbol direktörü olmak için akademisyenlik gerekir. Bu da Fatih Terim'de yoktu'. cevabını verdi.

EN SON ADANA DEMİRSPOR'U ÇALIŞTIRMIŞTI

Tecrübeli teknik adamın sert ifadeleri dikkat çekti. Bir dönem Trabzonspor'un teknik direktörlük görevini yürüten Giray Bulak son olarak TFF 1. Lig'de Adana Demirspor'u çalıştırmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Üsküdar Belediyesi Mircea Lucescu Sinan Vardar Giray Bulak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

asd:

haksız mı? neyin skandalı? Lucescu elin gavuru, hristiyanı değil mi?

7
7
yanıtYanıtla
Cintonik:

Elin gavuru hristiyanı dıyor ulan sen gavurun yaptıgı ucaga bınıyosun arabaya bınıyosun telefonu kullanıyosun gavur dersınız ama elınde son model iphone vardır ulan senın bu sozunden sonra hrıstiyanın oldugu yere gıtmemen laızm bu kadar turk avrupada ekmek yıyo o zaman o ulkeler gavur olmuyomu bır sey demeden dusunun hıc bır hrıstıyanın sıze ıhtıyacı yok ama sız her zaman onlara ıhtıyacınız olucak

5
4
yanıtYanıtla
Ugur:

Giray bulak buyuk gaf yapmis ama verdigin cevaptanda sunu goruyorumki sizdede muthis bir yabanci hayranligi var

yanıt5
yanıt0
Cintonik:

Seninde hoca oldugun zaman yaptıklarını gördük senin ne başarılarin var ki luceskuyu eleştiriyorsun

4
3
yanıtYanıtla
Tırışkadan nağmeler:

Sen cokta iyisin masallah

5
2
yanıtYanıtla
Birdost:

Gavur ALLAHsiz demek. Hiristiyanlarinda bir ALLAHi var sapsal. Bilgisizlik dizboyu!

4
2
yanıtYanıtla
Ayna diyorum:

Allahsiz olduğunu iddia edenlere ateist diyoruz. Gavur olmak için sadece Allahsiz olmak değil iman esaslarından herhangi birini inkar etmek yeterli. Lucescu Kuran i Hz. Muhammed i kabul etmedigine göre "gavur" dur. Hee eleştiri üslubu böyle olmamalı derseniz katılırım ama yukarda söylediğiniz doğru bilgi değil

yanıt2
yanıt2
abdullah:

hristiytan müslüman cok önemli değil. cingene aslında

2
2
yanıtYanıtla
aydin:

vah ulkem vah neyle ugrasiyor giry hoca hic dusunmeden konusmus turk teknik adamlarin soylemesi gereken sozleri elin yabanci vatandasi gelmis turkiyede teknik adam olmus bunca zamana ragmen yinede turk futboluna yabanci kisitlamasindan gelen zarari yine turklerden once soylemis helal olsun luceye elin yabancisi senin kendi milli takimini senden fazla dusunuyor sende cik sagda solda tirmala giray hoca ve onun gibiler

0
0
yanıtYanıtla
Seni A. Demir Spordan neden kovdular Gir:

Sen ne ayaksin Giray Heeee ne artissin sen Giray diyelim ki 1 takim calistiriyorsun sampiyonda yaptin diyelim nereye gidecek Giray nerde oynayacak Sampiyonlar liginde O sampiyonlar liginde gavur takim yokmu? senden baska hepsi senin dilinle diyelim ki milli takimi calistirdin Grup 1 ci oldu Nerde oynayacak Giray? Dini sokmadiginiz 1 futbol vardi onada bulastirdin Giray SEN baskasina laf yetistirecegine kendini yetistir O kisiyi savunmuyorum ama O zat ukranyada 10 yil calisti SEN ?? GIRAY ??

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title