Haberler

Genç Kız Trafik Kazasında Öldü

Burdur'da, akşam saatlerinde meydana gelen kazada bir genç kız hayatını kaybetti.29 yaşındaki Dudu Aydemir, yönetimindeki 07 DA 993 plakalı araçla Armağan İlci Bulvarı'na doğru giderken bir yayanın karşıdan karşıya geçmesiyle direksiyonu kırdı.

Burdur'da, akşam saatlerinde meydana gelen kazada bir genç kız hayatını kaybetti.

29 yaşındaki Dudu Aydemir, yönetimindeki 07 DA 993 plakalı araçla Armağan İlci Bulvarı'na doğru giderken bir yayanın karşıdan karşıya geçmesiyle direksiyonu kırdı. Sürücü Aydemir, aracın hakimiyetini kaybederek önce durağa çarptı. Fren yerine gaza bastığı iddia edilen bayan sürücü Aydemir, durakta bekleyen Gonca Babur'a da çarptı. Bayan sürücünün aracı, aşırı hız sebebiyle durağın 30 metre ilerisindeki petrol ofisinin girişinde durdu.

BUGÜN DOĞUM GÜNÜYDÜ

Kazada, bugün 20 yaşına basacak olan Burdur Yeşilova İlçesi Güney beldesinde yaşayan Gonca Babur hayatını yitirdi. Doğum gününde toprağa verilecek olan Gonca Babur'un son görüntüsü kameralara yansıdı. Bir arkadaşıyla otobüs durağında sohbet eden Gonca Babur, çarpmanın etkisiyle otobüs demirleriyle birlikte lokantanın önüne savruldu. Gamze Bodur, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan sürücü Dudu Aydemir, Abdullah Yılmaz ve Gülçin Ulaş'ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title