Haberler

Gebze Emniyeti'nde Devir Teslim Töreni

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde Beklenen Devir Teslim Töreni Yapıldı.

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde beklenen devir teslim töreni yapıldı.

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ahmet Can, Emniyet Müdürlüğünde yapılan devir teslim töreni ile görevi Ali Şahinli'den devraldı. Tören sırasında bir konuşma yapan Ali Şahinli, "Gebze'yi iyi bir yere taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, "Büyüklerimizin desteği ile buralara geldik. Zaman zaman bazı görev değişiklikleri olmaktadır. Önemli olan görevin yeri ve biçimi değil o görevi en iyi şekilde yerine getirmektir. Ahmet Can benim devre arkadaşım ve çalışkan bir arkadaşımdır. Gebze'de daha önce görev yapmıştır. Buraya ilk geldiğimde bana Gebze'yi tanıtan kişi oldu. Benim başarılarımda katkısı olan birisi. Bu yüzden ona teşekkür ediyorum. Gebze'nin şansı burayı tanıyan birsinin getirilmesi. 3 yıldır Gebze'deyiz, tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler. Yeni görevimizde de elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu.

Ahmet Can ise, daha önce 2 yıl burada görev yaptığını belirterek, "Bütün emniyet müdürlerine destek vermek bizim görevimiz. 4 yıldan fazla Kocaeli'de görev yaptım. Gebze İlçe Emniyeti ile koordineli çalışmalarda bulunduk ve başarılı olduk. Toplumun asayişi ve emniyetini ifa etmek bizim görevimiz. Bu amaçla bayrağı Ali Müdürümden devraldım" şeklinde konuştu.

(MEA-MŞ) 08.05.2008 18:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title