Haberler

Gaziantepspor: 1 - Denizlispor: 0 (İlk Yarı)

Turkcell Süper Lig'de Gaziantepspor ile Denizlispor Arasında Oynanan Karşılaşmanın İlk Yarısı Ev Sahibi Takımın 1 -0 Üstünlüğüyle Sona Erdi.

Turkcell Süper Lig'de Gaziantepspor ile Denizlispor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

5. dakikada Mehmet Yozgatlı, sağdan topu Denizlispor ceza alanı içine ortaladı. Bu sırada topa yükselen Krotochvil, ters kafa vuruşuyla topu kendi kalesine doğru gönderdi. Top az farkla kornere gitti.

22. dakikada Braga, orta alana getirdiği topu sürükleyerek Gaziantepspor ceza sahasına kadar sokuldu ve bekletmeden topa sert vurdu. Kaleci Murat Şahin, uçarak topu kornere gönderdi.

27. dakikada Thomas, topu Gaziantepspor ceza sahası içine ortaladı. Oyuncuların kafasından seken top Braga'nın önüne düşmeden Gaziantepspor'dan İvan De Souza topu uzaklaştırarak mutlak bir golü önledi.

45. dakikada Gaziantepspor, Denizlispor karşısında aradığı golü buldu. Emrah meşin yuvarlağı ceza sahası içine ortaladı. Eduardo topu kafasıyla Mehmet Yozgatlı'nın önüne indirdi. Bu oyuncu sert ve düzgün vuruşunda top filelerle buluştu: 1-0

Stat:Kamil Ocak

Hakemler:Selçuk Dereli, Hüseyin Fidan, Hakan Yemişken

Gaziantepspor: Murat Şahin, Murat Ceylan, Mehmet Yozgatlı, Zurita, Eduardo, Tabata, Deumi, Erman Özgür, Mehmet Polat, Emrah, Ivan De Souza

Denizlispor: Cenk, Ferudun, Thomas Abraham, Krotochvil, Roberts, Murat, Yusuf, Ivan Lietava, Çağlar, Braga, Couto

Gol: Dk. 45 Mehmet Yozgatlı (Gaziantepspor)

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title