Haberler

Gaziantep FK, Sumudica'nın yerine Clarence Seedorf ile görüşecek

Güncelleme:

Gaziantep Futbol Kulübü'nde Rumen teknik adam Marius Sumudica ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışları başladı. Ayrılık kararının Sivasspor maçı sonrası gelişen olaylar nedeniyle geldiğini açıklayan Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, başarıya aç yerli veya yabancı bir hocayla yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından kırmızı-siyahlı yönetim takımı başarıya taşıyacak muhtemel teknik adam listesini de belirleyerek temaslarına başladı.

EN SON KAMERUN'U ÇALIŞTIRDI

Bu kapsamda Güneydoğu ekibinin gündemine gelen en flaş isim Clarence Seedorf oldu. Son olarak Kamerun Milli Takımı'nı çalıştıran ve bir süredir Dubai'de aldığı teklifleri değerlendiren dünyaca ünlü ismin Türkiye'ye sıcak baktığı ifade edildi. Yönetim de Seedorf ismine yakın duruyor. Taraflar kısa süre içinde resmi bir görüşme gerçekleştirecek. Gaziantep ekibinin bu hafta içerisinde teknik adam belirsizliğini neticelendirmesi bekleniyor.

YERLİ TEKNİK ADAMDA ADAYLAR FAZLA

Yerli teknik direktörlerle ilgili de bir liste hazırlayan yönetim; Bülent Korkmaz, Bülent Uygun, Ünal Karaman, Tamer Tuna, İlhan Palut, Hakan Kutlu ve Tolunay Kafkas ve İrfan Buz gibi isimlerle de temas halinde.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Clarence Seedorf Gaziantep Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (8)

Tc:

Sumudica ya haksizlik yapildi

2
1
yanıtYanıtla
misafir:

hak etti gereken oldu

yanıt0
yanıt0
Adaletmi:

Beş para etmez teknik direktör olarak bakın geçmişine

2
0
yanıtYanıtla
bursasporlu:

gazişehir klüp başkanı yardımcıları dahil toplam 1 milyon euro çok para alıyor indirime gitsin diyerek gönderildi sumudica bu seedorf 1 milyondan aza mı gelir tabiki bahaneydi o olay futbolculara prim dağıtıyorsun klubede yardım et falan asıl olay futbolcu transferlerindeki menajerlerin kendi oyuncularının transferi karşılığı sumudicaya teklif ettiği komisyonu açıklaması o zamanda başkan kızmıştı yarası varmıydı gocundu bilinmez ama futbol camasında tepki çekti sumudica bizde bişeyleri görmiyece

1
0
yanıtYanıtla
abcd:

eğer getirebilyolarsa futbolcu olarak oynatsınlar şu yaşında bizim ligi altüst eder

1
0
yanıtYanıtla
sumudica getti gettiiiii gul gibi teknık adam..:

sumudica çok konuşmanın bedelini odedi belki de?ancak seedorf sumudicadan daha çok para isterse, sizce bu takım adına daha fazla risk olmayacak mı sizce?

1
0
yanıtYanıtla
izmirli:

tipik türk patron. başarılı elemana zam yapmayıp, gelen elamana daha fazla para vermek. bu patron tipli başkanlarla olmaz.

0
0
yanıtYanıtla
Antepli Şirin:

Yooogg herf sende !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title