Haberler

Ozan Tufan yeni takımını duyurdu! Mesut Özil de destek verdi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Ozan Tufan, espor dünyasına ilk adımını attı. Daha öncelerinde de birçok yayıncı ile CSGO gibi oyunlarda canlı yayınlar yapan Ozan Tufan, Good Guys Esports'un yeni sahibi olduğunu duyurdu. Yakın arkadaşı Mesut Özil de destek mesajı paylaştı.

Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan, geçtiğimiz günlerde Good Guys Esports'un yeni sahibi olduğunu duyurdu. Good Guys Esports'un Instagram "Merhaba patron hazırsanız başlayalım" sözlerine yer verilerek Ozan Tufan'ın videolu duyurusu yayınlandı.

"ESPOR DÜNYASINA ADIM ATMAK BENİM İÇİN HEYECAN VERİCİ"

Video oyunlarıyla yakından ilgilenen Ozan Tufan'ın Good Guys Esports'un Instagram hesabında paylaştığı videoda, "Merakla takip ettiğim espor dünyasına Good Guys ekibiyle adım atmak benim için heyecan verici. Hep beraber daha iyisi için çalışacağız. Bildiğiniz üzere Beşiktaş PUBG Mobile Open turnuvasında şampiyon olan takımımı gönülden tebrik ediyorum." sözlerine yer verdi.

MESUT ÖZİL'DEN OZAN'A DESTEK

Espor dünyasında M10 Esports takımı ile yer alan Mesut Özil'den Ozan Tufan'a destek mesajı geldi. Good Guys Esports'un paylaştığı videoda Ozan Tufan'a destek veren Fenerbahçe'nin 10 numarası Mesut Özil, "Helal olsun kaptan başarılar tüm takıma" yorumunda bulundu.

Ozan Tufan yeni espor takımını duyurdu

Ozan Tufan yeni espor takımını duyurdu

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Fenerbahçe Ozan Tufan Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Şu boş beleş işlerini takıma harcasa yıldız olsa daha iyi olacak.

52
2
yanıtYanıtla
Abdullah Koc:

Mesut boşuna fenere gelmedi 2023 seçimlerinde Vekil adayı AKP den bilginize

10
9
yanıtYanıtla
İsmet Sözen:

Mesut abime bak be hemen destek olmuş adam adaamm

6
5
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

o sanaldaki similasyonlar bile senden daha iyi oynuyor

3
2
yanıtYanıtla
Hüseyin Ataoğlu:

Böyle bişey olabilir mi ya...

5
0
yanıtYanıtla
güvensel:

ozan abbbiii

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title