Haberler

Marvel Future Revolution için yeni fragmanlar yayınlandı!

Güncelleme:

Marvel ve Netmarble, yakında çıkacak olan "AAA" açık dünya mobil oyunu Marvel Future Revolution için yeni fragmanlar yayınlandı.

Marvel ve Netmarble ortaklığında geliştirilen açık dünya mobil RPG oyunu Marvel Future Revolution'ın çıkış tarihine az bir zaman kalmışken, Doctor Strange'in oynanış videosunu gösteren yeni fragmanlar yayınlandı.

iOS ve Android için çıkış yapmaya hazırlanan oyun, sevdiğimiz Marvel karakterlerini içerisinde barındıracak. Yeni fragmanlar, çok oyunlu savaş modu Omega War'ı tanıtırken, oyunda Doctor Strange'in yer alacağını doğrulamış oldu.

Marvel Future Revolution, 25 Ağustos'ta iOS ve Android için çıkış yapacak.

MARVEL FUTURE REVOLUTION TANITIM YAZISI

Marvel'dan İlham Alan Açık Dünya: Oyuncular kendilerini Marvel'ın ilk Açık Dünya mobil oyununa tamamen kaptırabilirler. Yüksek teknoloji ürünü New Stark City'den Hydra Empire, Xandearth, Midgardia ve Sakaar gibi benzersiz bölgelere kadar oyuncular, orijinal Marvel simgelerini, efsanevi karakterleri ve hayranların favori hikayelerine ve etkinliklerine doğrudan bağlanan saygı görevlerini keşfetmeyi bekleyebilirler.

MARVEL FUTURE REVOLUTION FRAGMANLAR

Captain America, Captain Marvel, Spider-Man, Black Widow, Iron Man, Doctor Strange, Star-Lord ve Storm dahil olmak üzere sekiz oynanabilir Süper Kahraman, Marvel Evreni'nden geniş bir ikonik kostüm koleksiyonuyla donatılacak.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Marvel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title