Haberler

    Crusader Kings 3, ilk büyük güncellemesini 2022'ye kadar almayacak

    Güncelleme:

    Crusader Kings 3 ilk büyük güncellemesini 2022'ye kadar almayacak, The Royal Court DLC'si 2022'ye ertelendi.

    Crusader Kings 3 ilk büyük güncellemesini 2022'ye kadar almayacak, The Royal Court DLC'si 2022'ye ertelendi.

    Paradox oyunlarının geleneği olan "oyun değiştiren" dev güncellemeler, oyun çıktıktan sonra yıllar boyunca oyuna yavaş yavaş eklenerek fanların oyuna ilgisini canlı tutar. Bu taktik, bazen Paradox'un oyunları eksik çıkarmakla suçlanmasına sebep olurken, bazen de firmanın takdir edilmesine sebep oluyor. Bazen oyunun üzerinden yıllar geçse bile, Paradox yepyeni bir güncellemeyle oyuncuları oyuna geri döndürmeyi başarabiliyor. Ancak bu seferki haberimiz, çıkması beklenenden uzun süren bir DLC ile ilgili.


    CRUSADER KINGS 3 İNCELEME DOSYASI

    Crusader Kings serisinin son oyunu Crusader Kings 3 ilk büyük güncellemesini 2022'ye kadar almayacak. Yapılan açıklamalara göre, yapımcılar DLC'nin mevcut halinden hala memnun değil ve oyunu fanların beğenisine sunmadan önce mükemmel hale getirmek istiyorlar. Paradox Interactive yapımcıları, "Gerçekten düzeltmemiz gereken birkaç hata var ve güncellemenin beklediğiniz standartlara uygun olduğundan emin olmak için daha fazla zaman harcıyoruz." diyor ve ekliyor "Oyuncular 2022'de gelecek güncellemeyi dört gözle beklesinler."

    CRUSADER KINGS 3 THE ROYAL COURT DLC'Sİ 2022'DE GELİYOR

    Mayıs ayında yapılan Paradox Interactive etkinliği PDXCon'da açıklanan, ilk büyük Crusader Kings 3 genişleme paket, The Royal Court, oyuncular arasında heyecan yaratmıştı. The Royal Court DLC'si için yayımlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

    The Royal Court DLC'sini de içerecek yeni güncelleme, oyuna, vasallarımız ve saraylılarımızla yeni ilişkiler yürütebileceğimiz bir taht odası ekleyecek. Oyun içinde grandeur system olarak anılacak bir "ihtişam sistemi", görünüşe para harcayarak rakiplerimizden üstün görünmemizi sağlayacak. Oyunda var olan kültür sistemi geliştirilerek, dil farklılıkları hesaba katılacak ve yeni diller öğrenmemiz mümkün olacak. Üstelik her kültürün değişen ahlakı ve kültürü de göz önünde bulundurmamız gereken detaylar arasında olacak.

    Steam mağazasında 50 Türk lirasına ön satışa sunulan DLC'yi buradan ön sipariş verebilirsiniz. Genişleme paketinin fiyat bakımından neredeyse 77 TL'lik ana oyunla yarışması oldukça şaşırtıcı bir detay. Yeni genişleme paketi oyuna neler getirecek, almaya değer olacak mı? Bekleyip göreceğiz.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Haberler

    Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

    Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Bakmadan Geçme

    Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title