Haberler

    Erken Erişim Oyunu Valheim İki Milyon Kopya Sattı!

    Güncelleme:

    Iron Gate tarafından geliştirilen Viking temalı hayatta kalma oyunu olan Valheim, iki haftadan kısa bir sürede iki milyon kopya sattı.

    Valheim geliştiricileri Iron Gate Studio, iki milyondan fazla satış yaptıklarını ve hafta sonlarında oyuncu sayılarını 360.000'e çıkartarak oyuncu rekorunu kırdıklarını duyurdu. Geçen haftanın 160.000 oyuncusu sayı rekorunu yerle bir ettiler.

    Iron Gate CEO Richard Svensson'nun yaptığı açıklamaya göre:

    Valheim, yaklaşık bir yıl boyunca erken erişimde kalmayı planlıyor. Iron Gate, aşağıda veriken yol haritasında, gelecek güncellemeleri görüyoruz.

    Açıkçası, Valheim'ın geleceğini gerçekten merak ediyorum. Daha erken erişimde böylesine bir başarıyı yakalayabiliyorken, tüm sürümü çıktığında neler olacağını düşünemiyorum bile. Sağlıcakla kalın sevgili okurlar. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.

    Kaynak: ESporTimes / Gamegar

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title