Haberler

Dünyada bir ilki gerçekleştirecekler! Beşiktaş, yeni kulvarda yarışmaya hazırlanıyor

Güncelleme:

Beşiktaş'ın elektronik spor takımı Beşiktaş Esports, robotik sektöründe dünyada ilk kez bir espor kulübünün desteğiyle Beşiktaş Rsports adı altında robotik kulvarında yarışmaya hazırlanıyor.

Espor'da birçok başarılara imza atan Siyah-Beyazlılar, sosyal medya hesaplarından yaptıkları duyuru ile dünyada bir ilki gerçekleştirerek robotik yarışmalarda yer alacağını duyurdu.

DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRECEKLER

Beşiktaş Esports'un Sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, "İlklerin takımı Beşiktaş Esports şimdi Robotik'te! Robotik sektöründe Dünya'da ilk kez bir Espor kulübünün desteği boy gösterecek. Bu alanda da ilklerin takımı olan Beşiktaş Esports, 'Beşiktaş Rsports' adı altında Robotik kulvarında yarışacak" sözlerine yer verdi.

Dünyada bir ilki gerçekleştirecekler! Beşiktaş Esports, yeni kulvarda yarışmaya hazırlanıyor

"ULUSLARARASI ALANDA BAŞARIYA SAHİP TAKIM"

Beşiktaş Esports'un robotik kulvarda mücadele edeceği yeni yarışma için uluslararası alanda başarı toplamış kadrosu için "Ulusal ve uluslararası alanda birçok başarıya sahip olan öğrencilerden oluşan yeni Robotik takımımıza da merhaba demeyi unutmayalım" ifadeleri kullanıldı.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Beşiktaş Espor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title