Haberler

Galatasaray Yönetimi Patrice Evra'nın Menajerini İstanbul'a Davet Etti

Galatasaray yönetimi, Patrice Evra'nın menajeri Pastorello'yu İstanbul'a davet etti. Sarı-kırmızılı yetkililer ve İtalyan menajer arasındaki görüşmenin 2-3 gün içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Sarı-Kırmızılı yönetim, Marsilya ile yollarını ayıran ve boşa çıkan 36 yaşındaki Patrice Evra'nın menaceri Frederico Pastorello'yu İstanbul'a davet etti. Bir aksilik çıkmazsa, tarafların 2-3 gün içinde buluşması bekleniyor. Evra'nın Galatasaray'n ilgisine olumlu yanıt verdiği, Pastorello ile Galatasaray arasında yıllık ücret ve sözleşme süresi gibi detaylar konuşulacak.

1.5 YILLIK 2 MİLYON 259 BİN EURO TEKLİF EDİLECEK

Sarı-Kırmızılı kulübün sol bekteki 1 numaralı adayı Evra değil. Ancak olası bir prensip anlaşması halinde, diğer adaylarla yapılacak görüşmelerde Cim Bom'un eli güçlenecek. Galatasaray'ın, Evra'ya 1.5 yıllık 2 milyon 250 bin Euro tutarında bir teklif yapacağı da gelen haberler arasında.

TARAFTARA TEKME ATINCA MARSİLYA'DAN KOVULDU

Patrice Evra, geçtiğimiz Kasım ayındaki Avrupa Ligi maçı öncesi ısınırken tartıştığı bir Marsilya taraftarına tekme attığı için UEFA'dan 7 aylık men cezası almıştı. Kendi taraftarına saldıran Fransız futbolcunun sözleşmesi de bu cezanın hemen ardından feshedilmişti. Evra'nın Avrupa kupalarında oynamama cezası 30 Haziran 2018'de sona erecek.

EVRA'NIN MENAJERİ BİR ÇOK ÜNLÜ FUTBOLCUYLA ÇALIŞIYOR

Galatasaray'ın İstanbul'a davet ettiği menacer Frederico Pastorello, Patrice Evra'nın yanı sıra Candreva, Nani ve Kevin Prince Boateng gibi yıldızların transfer haklarını da elinde bulunduruyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Patrice Evra Galatasaray Marsilya İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

Bir Dost:

İyice kafayı yemişsiniz aq, adam 36 yaşında, 1, 5 yıllık sözleşme ile 38 yaşına gelecek. 38 yaşındaki bir sol bek''ten başarı mı bekliyorsunuz ?

5
1
yanıtYanıtla
mantıklı:

sene sonuna kadar iş görür

4
0
yanıtYanıtla
Can DEP:

Kaliteli bir futbolcu GS,da çok Fransiz futbolcu olmasi onun için bir avantaj ,fazla maliyeti degilse doğru yoksa genclere yatirim yapilmasi daha doğru.

3
0
yanıtYanıtla
Anadolu:

Daha genç biri bulunamazmı 1,5 yıllık sözleşme riskli değilmi

1
1
yanıtYanıtla
SEES:

RİSK BİZİM İŞİMİZ GARDAŞ!!

yanıt3
yanıt0
2577:

DEVRE ARASINDA ZATEN TRANFER YAPMAK ÇOK ZORDUR ÇOK ASTRONOMİK RAKAM VERMEDİĞİN SÜRECE KİMSE 11DE OYNAYAN OYUNCUSUNU DEVRE ARASI GÖNDERİP YERİNE BAŞKA OYUNCU BAKMA TELAŞINA GİRMEK İSTEMEZ. YARIM SEZONLUK İÇİN GAYET MANTIKLI Bİ TRANSFER 36 YAŞINDA BİLE OLSA BU ADAM SENELERDİR BÜYÜK KULÜPLERDE OYNAMIŞ DÜNYA ÇAPINDA Bİ OYUNCU KENDİNE BAKMIŞ Kİ DAHA 1 BUÇUK SENE ÖNCESİNE KADAR JUVENTTUSTAYDI. YARIM SEZONLUK ALIRSIN BİDE OPSİYON KOYARSIN PERFORMANSI İYİ OLURSA BİR SENE DAHA OYNATIRSIN.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title