Haberler

Galatasaray, Salih Uçan'ın 10 milyon TL'lik maaş talebini 7.5 milyon TL'ye çekmeye çalışıyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Alanyasporlu Salih Uçan'ın transferinde sıkıntı; istediği yıllık ücrette. İlk sezon için Emre Kılınç'ta olduğu gibi imza parası ile birlikte 10 milyon TL ödemeyi onaylayan G.Saray'ın hedefi, 27 yaşındaki futbolcunun yıllık garanti ücretini de 7.5 milyon TL'ye çekmek.

Galatasaray hem sezon başında hem de ocak ayında kadrosuna katmak istediği Salih Uçan'ın yıllık ücret talebi nedeniyle bu transferi sonlandırmadığı ortaya çıktı. Haziranda Alanya ile kontratı bitecek olan Salih'i transfer etmek isteyen sarı-kırmızılılar, 27 futbolcunun istediği yıllık ücreti aşağı çekmesi halinde bu operasyonu resmiyete dökecek.

Uçan'ın yapılan görüşmelerde yıllık garanti olarak 10 milyon TL talep ettiği öğrenilirken, sarı-kırmızılı kulübün ise yerli oyuncularına ödediği maaş ve yıllık ücretleri göz önüne alarak takım içindeki "gelir dengesini" bozmayacak bir rakama imza attırmak istediği ortaya çıktı.

TAYLAN, ARDA, ÖMER ÖRNEĞİ

Bu sezon Galatasaray forması ile lige damga vuran Taylan Antalyalı, kaptan Arda Turan ve yeniden göz dolduran Ömer Bayram gibi yerli futbolcularına ödediği ücretleri baz alan sarı-kırmızılıların, bu nedenle Salih'in istediği yıllık ücreti fazla bulduğu belirtildi. Taylan'ın 2.2 milyon TL, Arda'nın 4 milyon TL, Ömer'in ise 3 milyon TL'ye yakın garanti ücret aldığı sarı-kırmızılılarda transfer etmek istenilen Salih için de Emre Kılınç'a benzer ve dengeleri bozmayacak bir yol izlenecek.

Emre de bu sezon 11 milyon 350 bin TL alırken önümüzdeki sezon 8 milyon olan yıllık ücreti her sezon 500 bin TL artacak.

AYTAÇ TAMAM, SON KARAR SALİH'İN

İlk sezon için Emre Kılınç'ta olduğu gibi Salih'e imza parası ile birlikte 10 milyon TL ödemeyi onaylayan Galatasaray'ın, yıldız futbolcunun yıllık garanti ücretini de 7.5 milyon TL düzeyine çekmek istediği ve taraflar arasında görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Eğer Salih Uçan da imza parası haricinde Galatasaray'dan istediği 10 milyon TL garanti para talebinde indirime giderse yeni sezonda sarı-kırmızılı formayı giyecek. Aytaç Kara ile anlaşan Galatasaray, Salih ile de el sıkışırsa sezon bitmeden orta sahaya bir yerli oyuncu takviyesi daha yapmış olacak.

(Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Emre Kılınç Salih Uçan Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

HAKKI CİMBOMLU:

SAYIN YÖNETİCİLER ORTA SAHAMIZDA SORUN YOK ALINACAKSA MUPANZA ALINSIN ŞAHA KLKMAK İSTİYORSAK SALİH UÇAN YANLIŞ TRANSFER OLUR PARALAR BOŞA GİDER.

7
2
yanıtYanıtla
HSn:

MUPANZA GELMELİ. . .

yanıt1
yanıt0
HAKKI ÇAĞLAYAN:

NE GEREK VAR ORTA SAHA TRANSFERİNE SALİH ANTALYADAKİ OYUNUNU BİZDE SERGİLEYEMEZ. FORVET İYİ MUPANZA İŞ YAPAR. . O PARAYI MUPENZAYA VERELİM. OLMAZMI. ?

4
4
yanıtYanıtla
İDDAA OYNADIM TUTMADI:

Taylan 2.2 milyon TL ve taylana yedek olmaya gelen adam 7-8 milyon TL öyle mi? Bu işte bir yanlışlık var. Taylana çok az veriliyor sanırım.

7
0
yanıtYanıtla
4 levent:

salıh ucan kım ya

4
2
yanıtYanıtla
Ultra:

Almayın şunu fernandesin yedlinin bonservisini alın muhammedi di bonservsilerini alın

6
0
yanıtYanıtla
Kenan:

HAYALLER İRFAN CAN GERÇEKLER FENERBAHÇENİN GÖNDERDİĞİ SALİH UÇAN

5
1
yanıtYanıtla
Kim:

cimbomun azıntılarını toplayanlara bak hele

yanıt0
yanıt0
Selo:

Salih kendini inanılmaz derecede geliştirdi 5 sene önce oyunu sadece tek yönlü oynarken artık agresif ve teknik iki yönlü tam bir orta saha oyuncusu oldu eğer aklı varsa terimle çalışıp milli takımın vazgeçilmez oyuncusu olur

3
1
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Buna bu para degmez, bu ücretle daha genc yetenekler getirilmeli, Mostafa Muhammed gibi..

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title