Haberler

    Galatasaray, Kayserispor'a Konuk Olacak!

    Galatasaray ile Kayserispor, lig tarihinde yarın 45. kez karşı karşıya gelecek.

    Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında  yarın deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak  karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek.
    Süper Lig'de son 3 maçında iki beraberlik ve bir mağlubiyet yaşayan  Galatasaray, topladığı 20 puanla 12. haftaya lider Medipol Başakşehir'in 4 puan  gerisinde averajla 2. sırada girdi.
    Son 7 maçından bir galibiyet, bir beraberlik ve 5 yenilgiyle ayrılan  Kayserispor ise 12 puan ve averajla 12. sırada bulunuyor.
    Terim, Şaş ve 3 futbolcu cezalı
    Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynadığı derbi maçta yaşanan olaylar  nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu  (PFDK) tarafından cezalandırılan teknik direktör Fatih Terim, yardımcı antrenör  Hasan Şaş ve futbolcular Ryan Donk, Badou Ndiaye, Garry Rodrigues müsabakada  görev yapamayacak.
    PFDK'nın 7 maç ceza verdiği Terim ile 8 müsabakayla cezalandırılan  Hasan Şaş, karşılaşmada takımın başında bulunmayacak. Maçta Galatasaray'ı  yardımcı antrenörler Levent Şahin ile Ümit Davala idare edecek.
    Sarı-kırmızılı takımda 6 maçla cezalandırılan Donk, 5 müsabaka ceza  alan Ndiaye ve 3 maçtan men edilen Rodrigues de Kayserispor karşılaşmasının  kadrosunda yer almayacak.
    Sakat futbolcuların durumu
    Galatasaray'da ameliyat edilen Emre Akbaba ve Yuto Nagatomo da  müsabakada oynayamayacak.
    Sakatlığı bulunan futbolculardan Fernando Reges'in de maçta forma  giymesi beklenmiyor. Eren Derdiyok'un durumu ise bugün yapılacak antrenmandan  sonra netlik kazanacak.
    Bu arada Faslı futbolcu Younes Belhanda karşılaşma öncesinde sarı kart  ceza sınırında bulunuyor. Belhanda maçta kart görmesi durumunda, ligin 13.  haftasındaki Atiker Konyaspor müsabakasında forma giyemeyecek.
    5 maçtır kazanamıyor
    Galatasaray, son 5 resmi maçında galibiyet elde edemedi.
    Sarı-kırmızılı takım, bu süreçte Süper Lig'de 3, UEFA Şamiyonlar  Ligi'nde ise 2 müsabakayı kazanamadı.
    Ligde Bursaspor ve Fenerbahçe ile berabere kalan Galatasaray, Evkur  Yeni Malatyaspor'a mağlup oldu. Fatih Terim'in öğrencileri, UEFA Şampiyonlar  Ligi'nde ise Schalke 04 ile İstanbul'da yaptığı maçtan beraberlikle ayrılırken,  deplasmandaki müsabakayı ise kaybetti.
    Bu maçlarda rakip filelere 3 gol gönderen Galatasaray, kalesindeki 7  gole engel olamadı
    İki takım arasında geçmişte yapılan maçlarda İstanbul'un  sarı-kırmızılı ekibinin, Kayserili renktaşına karşı galibiyet sayısında açık ara  üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 44 müsabakada Galatasaray 27, Kayserispor ise  sadece 3 galibiyet aldı, 14 maç da berabere sonuçlandı.
    Galatasaray'ın 95 golüne, Kayserispor 33 golle yanıt verebildi.
    Geçen sezonki maçları Galatasaray, evinde 4-1, deplasmanda da 3-1'lik  skorlarla kazandı.
    Kayseri'deki maçlar
    Galatasaray, genelde büyük üstünlük kurduğu Kayserispor'u deplasmanda  ise 22 lig maçında 9 kez yendi.
    Kayseri'deki sadece bir maçı ev sahibi ekip kazanırken, 12 müsabakada  taraflar eşitliği bozamadı. Kayserispor evinde 18, Galatasaray ise deplasmanda 31  gol attı.
    Kayserispor, rakibi karşısında evindeki tek galibiyeti 1973-1974  sezonundaki ilk randevuda elde etti. 21 Nisan 1974 tarihinde yapılan maçı 2-0  kazanan Kayserispor, daha sonra Galatasaray ile evinde oynadığı 21 müsabakadan  9'unu yitirdi, 12'sinde berabere kaldı.
    En farklı skorlu galibiyetler
    Galatasaray, Kayserispor karşısında ligde en farklı skorlu  galibiyetini 2015-2016 sezonunda İstanbul'da 6-0'lık sonuçla aldı.
    Kayserispor ise Galatasaray karşısında ligdeki 3 galibiyetini 2-0, 1-0  ve 2-1'lik sonuçlarla elde etti.
    Öte yandan iki takım arasında en gollü lig maçı 1985-1986 sezonunda  oynandı. İstanbul'daki maçı 5-2 Galatasaray kazandı. Toplam 7 gol, rekabetteki 44  maç içinde en gollüsü olarak kayıtlara geçti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

    Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

    İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

    İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

    Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

    Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

    Bakmadan Geçme

    15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

    Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title