Haberler

Galatasaray'ın istediği Saracchi için resmi açıklama: Anlaşmaya vardık, evrak işleri kaldı

Güncelleme:

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Marcelo Saracchi için kulübü Leipzig'in Sportif Direktörü Markus Krösche'den transferin bitmek üzere olduğuna yönelik resmi açıklama geldi.

İsmi bir süredir Galatasaray ile anılan Uruguaylı sol bek Marcelo Saracchi için kulübü Leipzig'den resmi açıklama geldi.

"ANLAŞMAYA VARDIK"

Evrak işlemlerinin ardından transferin resmiyete döküleceğini vurgulayan Leipzig Sportif Direktörü Markus Krösche, "Galatasaray ile Saracchi için anlaşmaya vardık. Evrak işlerinin tamamlanmasını, birkaç kağıdın daha imzalanmasını bekliyoruz" dedi.

SATIN ALMA OPSİYONU YOK

Galatasaray, Uruguaylı sol beki 1.5 yıllığına kiraladı. Anlaşmada satın alma opsiyonun bulunmadığı belirtildi.

Galatasaray'ın istediği Saracchi için resmi açıklama: Anlaşmaya vardık, evrak işleri kaldıMarcelo Saracchi

MARCELO SARACCHİ KİMDİR?

Tam adı Marcelo Josemir Saracchi Pintos olan Uruguay'lı oyuncu, 23 Nisan 1998 tarihinde dünyaya geldi. Futbola 2015 yılında ülkesinin ekiplerinden Danubio'da başlayan Saracchi, 2017 yılında 2 milyon euro karşılığında River Plate'e transfer oldu.

River Plate'teki müthiş performansı sonrası 2018 yazında 12 milyon Euro'ya Alman ekibine transfer olan 21 yaşındaki sol bek, 4 kez Uruguay A Milli Takım forması giydi.

1. 72 boyunda olan Saracchi, sol açıkta da forma giyebiliyor. Alman ekibinde Halstenberg'den formayı kapamayan genç yetenek, bu sezon 7 maçta forma giyerken 1 de gol kaydetti. Leipzig ile 2023 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Saracchi'nin piyasa değeri ise 10 milyon euro.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

Cüneyt aladağ:

terim yine şampiyon yapacak takımı arda da yuvaya dönüyor şampiyon yine cımbom mutlu yıllar türkiye

22
3
yanıtYanıtla
Cimbomlu:

ESKİŞEHİRDEKİ ADAMIDA ALIN

7
8
yanıtYanıtla
Rasin balkan:

Onceki aldiklariniz gs yi uçurdu ya buda uçurur gs yi

3
9
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

YAV HEE HEE

3
8
yanıtYanıtla
NOLDU LAN NİKOLAY KISKANDIN MII:

NİKOLAY

yanıt2
yanıt1
MİYAW MİYAV,,,,,,,,,,,,,:

HEEE HE FAİLTAÜN, FAİLÜN, MEFAİLÜN, MEFTÜLÜN, , , , , , , , OKU BAKEM GARİ, , , , , , , ,

yanıt1
yanıt2
Aaa:

Hımmmm olabilir tabi mümkün sanki dabi dabi

3
4
yanıtYanıtla
Çin ali:

He de gitsin

0
7
yanıtYanıtla
GALA1905:

hadiyin kiskanlari görelim.

2
3
yanıtYanıtla
YIP:

Bir beşiktaşlı olarak bu alman ligini takip eden biriyim bu çocuk hem genç hemde çok iyi bindirme yapıyor nagatomo galiba 32 yasindaydi bu çocuk daha gencecik hızlı koşuyor tekniği de iyi çok iyi oyuncu almışlar haber doğru ise. Adamların en eksik yani nagatomonun kanadı marianonun kanadi, luyindamanin eksikliği belhandanin sönük kalması falcaonun forrmsuzlugu idi. Şimdi saracchi ile sol kanatları iyileşecek linnes ile sağ kanat iyileşir falcao form tutmaya başladı oda gol atmaya başlar geriye stoper ve 10 numaraları kaldı. Bu 2 yere kaliteli oyuncu alırlarsa boku yedik ben diyim

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title