Haberler

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Marcao yanıtı: Saçma bir lafa cevap vermeye kalkarsak iyice batarız

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Enerjisa arasında gerçekleşen tören sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Zemin konusunda özeleştiri yapan başkan Cengiz, Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'nin Marcao ile ilgili yaptığı açıklamaya da yanıt verdi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz EnerjiSA ile yaptıkları anlaşma sırasında açıklamalarda bulundu. Güncel konulara da değinen Cengiz, zemin konusunda ihmalin olduğunu belirtti.

Cengiz ayrıca, Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'nin "Marcao herhalde milletvekili oldu. Dokunulmazlığı var" sözlerine de yanıt verdi ve "Saçma bir lafa cevap vermeye kalkarsanız siz de iyice batarsınız" dedi.

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde;

EnerjiSA'ya katkılarından ötürü çok teşekkür ediyorum. Yönetim kuruluma da verdikleri çabalar için teşekkürler. Yöneticilerimizin eleştirildikleri oluyor ama onlar ellerinden geldiğince çalışıyorlar. Anamız, yarimiz, bacımız, kadınlarımızın gününü kutlarım. Emekçi veya değil, bütün kadınlarımızın gününü kutlarım.

"ACIMIZ BÜYÜK, RASİM ÖZTEKİN'İN BÜYÜK KATKILARI OLMUŞTUR"

Çok sevdiğimiz bir kardeşimizi, Rasim Öztekin'i kaybettik. Acımız çok büyük. Kendisine stadımızda bir veda töreni yapmak isteriz. Kendisini görünce yüzümüze bir gülümseme gelirdi. İyi bir Galatasaraylıdır. Ferhan Şensoy ile komedimize büyük katkıları olmuştur. Bir kuşakta 1-2 tane çıkar böyle insanlar. Hele o Pardon filmi... 2-3 kez izlemişimdir. Yaptığı diziler müthişti. Verdiği mücadeleyi yakın olarak bilirim.

"BU OLAYIN ÇİMLE İLGİSİ YOK"

Bu proje çatıyı veya çimi etkiler mi diye sorular gelmiş. Bu olayın oralarla ilgisi yok. Mevcut alana yapılacak bir proje. Bu stadı bu hale getiren, inşa eden bütün yönetimlere ve çalışanlara teşekkür ediyorum. Biz nankör değiliz. EnerjiSA tek tek hesapladı. Yaklaşık 20 milyon TL'lik bir proje. 25 yılda bizim cebimizden para çıkmayacak. 15 yıl sonra paneller bize devredilecek. Böyle bir teklif yok. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Soru: Taraftarlar ve Fatih Terim çok şikayetçi. Zeminin durumu ne olacak? Belhanda'nın açıklaması hakkında ne söylersiniz? Selahattin Baki'nin adalet açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz? "Marcao milletvekili mi dokunulmazlığı mı var?" diye sordu. Ne söylersiniz?

Soruların lansmanla ilgili olmasını beklerdik ama yine sorular gündemden geldi. Teknik takımlar için zemin çok değerli. Halı gibi sahada oynamak isteriz. Diğer takımları küçük görmüyorum ama teknik kapasitesi yüksek olan takımlarda zemin çok önemli. Biz zemini en iyi tutan kulüplerdeniz. O kar yağışını hatırlıyorsunuz. Barajlardaki suyun kaça indiğini biliyorsunuz ama birden bastırınca hepimiz sevindik. Erken açmak zorunda kaldık. Bana göre erken açtılar. TFF yetkilileri 4 saat önce açtırıyor örtüyü. Örtünün erken açılması ve yağışın devam etmesi sonucu bu hale geldi. 8 yıldır yapılamayan bir bakım vardı. Koronavirüs için boşluklar oldu. İhmal var bunu itiraf edelim. Bu ihmalin getirdiği yağışla birlikte zemin daha da bozuldu. Bozuk zeminde kar yağışıyla maç kazandık. Sonra evimizde puan kaybettik. Demek ki tek faktör zemin değil. Takımı eleştiriyor diyeceksiniz ama hayır. İki takım da iyi oynadı. Son 10 dakikada 5 gol olabilirdi.

"BİZİM BAĞIRMAMIZ ADALET İÇİN"

Hakem hataları var mı? Evet var. Rakiplere saygısızlık yapmak istemiyorum. Bana o maçtan önce hakem ile ilgili açıklama yapın dediler. Yapmadık. Kulüpler Birliği'nde yan yana otururken bizim aleyhimize bildiri yayınlıyorlar. Yan yanayız yahu. Hakemleri etkilemeye, kendi camiamıza popülist görünmeye muhatap olmayız. Saçma bir lafa cevap vermeye kalkarsanız iyice batarsınız. Bataklığa damatlıkla girseniz de çamurla çıkarsınız. Hakem hataları iki takım için de var. Hakemleri eğitmeliyiz. Korkusuz hale gelmeliler. Bizim bağırmamız adalet için. Kendimiz için değil. Kimse hakemlerden memnun değil. Bütün kulüpler el birliğiyle hareket etmeli ve bunu düzeltmeliyiz. Hakemlerin moralini bitirirsek daha da çok yanlış yaparlar.

"TYLER BOYD RAKİP TAKIM TARAFTARI DA OLABİLİR"

Soru: Sivasspor maçının ardından Tyler Boyd, Beşiktaş ile ilgili açıklamada bulundu. Siz bu açıklamayı nasıl değerlendiriyorsunuz? Galatasaray kulübü yabancı hakeme nasıl bakıyor?

Rakip futbolcunun kendi ifadesidir. Çok ciddi rakip takım taraftarı da olabilir. İyi düşünmeliyiz. Bizim için de Podolski ile ilgili aynı şeyleri diyorlar. Söz kendisine aittir. Hoşumuza gitmese de merkeze alacağımız bir söz değil. Hakem konusuna karar verecek olan TFF'dir. MHK'de 40'a yakın hakem var. Bunun yeterli olmadığını söylüyorlar. Şimdi bir de VAR var. Her maçta 6-7 hakem kullanılıyor. Bu sayı yetersiz. TFF'nin bunda çalışması gerek. Belli maçlarda belli sayıda yabancı hakem olabilir. Futbolu henüz iyi oluşmamız ülkelerde yapılıyor bu. Kulüpler Birliği olarak biz istedik TFF'den. Ama tehdit eder gibi değil, sıkışıyorsanız buna başvurun dedik.

Soru: Başkan adayları çıkmaya başladı, siz karar verdiniz mi? 'İyi bir isim görürsem lehine çekilebilirim' dediniz. Ne düşünüyorsunuz?

"MALİ OLARAK PROBLEMLERİMİZİN ÇÖZÜLMESİ LAZIM"

Ben iyi bir aday demedim. Hepsi iyi. Ben hiçbir adayı küçümsemiyorum. Benim kıstaslarım var. Şu anda pandemiden ve Avrupa kupalarına katılamamaktan büyük zararımız var. En büyük gelir de bizde en büyük gider de. Adam gelmiş 500 milyon para koyuyor mesela. Ben niye çekilmeyeyim? Bunu görmeliyim ama belgeli şekilde. Bizim bütün taraftarımız muhasebecidir aynı zamanda. Mali olarak problemlerimizin çözülmesi lazım. Bizden hoşlanmayanlar olabilir. Bu çok normal.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

reis:

MARCAO nun AYNI DAKİKADA hakeme 2 kez vurması dünyanın her yerinde anında kırmızı, TÜRKİYEDE ise yapan fb li ise anında kırmızı gs li ise bay bay(görmüyorum kardeşim, nasılda var da görmeyecek) var mı ötesi. . . . . durum bu maalesef. . . bu hareketi fb li yapsa TOROĞLU en az 3 saat AĞZINI GERE GERE konuşur, ama gs li yapınca zoraki kırmızı deyip olayı direk başka tarafa yönlendirir. 1 dk ka konuşur. . FUTBOL türkiyede FB ye karşı oynana oyundur, BU ARALAR BİRAZ a. çakar FARKINA VARDI(HİLE nin)

16
12
yanıtYanıtla
.:

ADAMSIN REİS HAKKIMIZI SAVUNALIM ALEMİN BABASI FENER

yanıt7
yanıt2
HSKT ORDAN:

KAMİL SİZİN CANER İLE SERDAR KİKBOKS YAPIYOR HER MAÇ BUNU NEDEN DEMİYORSUN

yanıt3
yanıt6
RİZELİ AVNİ:

helal reis, hepberaber haykıralım CİNCONUN OYUNUNU BOZALIM

yanıt0
yanıt0
kocareis:

helal reis herkes senin gibi gerçekleri haykırsa, bu cinconlular en azından UTANIR belki susarlar

yanıt0
yanıt0
uğur:

saçmalığın daniskasını yapan senin yöneticilerin ve hocan, doğru söylemiş adam. . . ancak çığırtkanlık yapıyorsunuz

11
10
yanıtYanıtla
gonyalı ali:

senden daha saçması varmı bu alemde.

10
11
yanıtYanıtla
metin:

başkan ne yapsın bu yüzsüzlere bu çamurlara cevap vermekten bıktı

7
4
yanıtYanıtla
tt:

sizin gibi yüzsüz

yanıt0
yanıt2
fb li:

buna ayna verelim, bir aynaya baksın

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title