Haberler

Galatasaray'dan Ayrılan Gomis, 3 Sezonda 21 Milyon Euro Kazanacak

Güncelleme:

Galatasaray'dan ayrılan 33 yaşındaki Bafetimbi Gomis, 3 sezonda primler hariç 21 milyon euro kazanacak.

Geçen sezon ligde attığı 29 golle Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Gomis, bu sezon transfer olduğu Suudi Arabistan'da dünyaları kazanacak. Giderken Cim Bom'a 6 milyon Euro bonservis bedeli kazandıran 33 yaşındaki Fransız futbolcu, Al Hilal kulübüyle 2+1 yıllık mukavele imzaladı.

PRİMLER HARİÇ 21 MİLYON EURO KAZANACAK

Arabistan temsilcisi, Gomis'e her sene 7 milyon Euro garanti ücret ödeyecek. Tecrübeli futbolcu kontratını tamamlaması halinde, Suudi Arabistan macerasından primler hariç 21 milyon Euro kazanmış olacak.

Galatasaray'dan Ayrılan Gomis, 3 Sezonda 21 Milyon Euro Kazanacak

İLK MAÇINA YARIN ÇIKIYOR

Bu arada Bafetimbi Gomis, yeni takımıyla ilk maçına yarın çıkacak. Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Al Hilal, yeni sezonun ilk haftasında kendi sahasında Al Feiha takımını konuk edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Bafetimbi Gomis Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (23)

ANABİLİMDALI:

BİRİLERİ KENDİNİ SATAR TİRİLYON KAZANIR BİRİLERİDE AÇ GEZER ONLAR İÇİN CAN VERİR ONLAR HAKKINDA HER YERDE KONUŞUR KAVGA EDER ZAVALLILAR ACIYORUM

26
3
yanıtYanıtla
no para no paraaa:

kansızın teki galatasaray tarihine yakışmadı rekortmen gol kralı olacak bir kişilik değil para kralı olacak bir tipmiş

10
18
yanıtYanıtla
durumbu:

araplar birgün bu görgüsüz savurganlıklarıyla gerçek kimliklerine çöl bedevileri medine fukaralarına dönecek, bu ülkeye gelmeye çalışırlarsada kendi adıma suratlarına karşı ne yapacağımı biliyorum. .

14
6
yanıtYanıtla
123:

Paragöz komis

12
2
yanıtYanıtla
Fatih:

Suudi Arabistan Müslüman Ülke değilmiydi hani Şeriat kanunları olan Ülke.

4
8
yanıtYanıtla
zühtü ferudun nayır:

ey müslüman geçinenler ey hesabı kitabı çok iyi yapanlar pu kadar parayı ülkemizdeki geçim sıkıntısı yaşayanlara dağıtılsa Allah verenden razı olsun diye bir cümle çıkar oysaki bu neidüğü belirsiz kişilere verilen paralarla nerde akşam orda sabah yaşıyorlar hatta şükür bile demiyorlar sadece türkiye yi çok seviyorum diyorlar banada öyle paralar verseler bende severim ayrıca ülkemizde at gibi koşacak binlerce genç var hem müslümanlar hemde türkler spor bakanımıza özellikle duyurulur .

10
2
yanıtYanıtla
Hani birlik:

Size ne aldigi paradan o paranin % birini size versinler esege binip arabistana giderdiniz . Lümü cümü yapmayin sizde ac insanlari düsünmezsiniz o kadar paraniz olunca klavye erkekleri

6
5
yanıtYanıtla
Dede:

Yetenek var oyniyan kazanır

5
2
yanıtYanıtla
Terim Abisine Çekmiş Parayı seviyor:

Üzüm dibine düşer.

3
3
yanıtYanıtla
Arda:

Arablarin elinde sonunda petrolu bitecek ozaman bakalim ne yapacaksiniz para varken fakire yardima muhtac insalara vereceyiniz paralari gök delenlere futbolculara ferarilere karilara verdiniz Paraz bitince petrolsuz zamanlara döneceksiniz eskisi gibi fakirlesiceksiniz

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title