Haberler

    Galatasaray'da Seçimli Kongre Yarın Yapılacak

    Sarı-kırmızılı kulübün 100. dönem yönetiminin belirleneceği genel  kurul, Galatasaray Lisesi'nde saat 10.00'da başlayacak. Genel kurulda kongre  divan heyetinin oluşturulup, açılışın yapılmasının ardından seçimlere geçilecek.
    Genel kurulda, oy kullanma hakkına sahip 7 bin 688 üyenin sandık  başına gidebileceği duyuruldu.
    Kongre üyelerinin oylarını kullanabilmeleri için Galatasaray  Lisesi'nde 18 sandık kurulacak ve saat 15.00'te oy kullanma işlemi sona erecek.
    Başkanlık için 2 aday
    Galatasaray'ın olağanüstü genel kurulunda, mevcut başkan Dursun Özbek  ve Mustafa Cengiz başkanlık yarışı verecek.
    Genel kurul üyeleri Dursun Özbek için kırmızı, Mustafa Cengiz için ise  sarı renkte basılan oy pusulalarını kullanacak.
    Adayların listeleri
    Yeni dönemde başkanlığa talip olan Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz'in  yönetim kurulu aday listeleri şöyle:
    Dursun Özbek:
    Asil üye: Özkan Olcay, Osman Kocaman, Nasuhi Sezgin, Mehmet Dedeoğlu,  Can Topsakal, Ahmet Cebeci, İsmail Sarıkaya, Hasan Murat Atay, Ural Aküzüm ve Ali  Yüce.
    Yedek üye: Mehmet Onultan, Cevat Genç, Burçin Aslan, Serdal Koç, Ozan  Oral.
    Mustafa Cengiz:
    Asil üye: Celal Açar, Ahmet Sabri Şenkal, Acar Baltaş, Nejat Güney,  Okan Böke, Adil Araboğlu, Emre Erdoğan, Cenk Soyer, Hacı Hüseyin Toprak, Ahmet  Ünal Çeviköz.
    Yedek üye: Mahmut Recevik, Mehmet Ömer Cansever, Dinç Üner, Erol  Özmandıracı, Arif Badur.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mustafa Cengiz Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title