Haberler

Galatasaray, Club Brugge ile 1-1 berabere kaldı!

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında Galatasaray, Belçika temsilcisi Club Brugge'ü konuk etti. Sarı-kırmızılılar ilk yarısını Adem Büyük'ün golüyle önde kapattığı mücadeleden, 90+2. dakikada yediği golle 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında Club Brugge ile karşı karşıya geldi. Slovak hakem Ivan Kruzliak'ın yönettiği mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Sarı-kırmızılı takım 11. dakikada Adem Büyük'ün golüyle 1-0 öne geçerken uzun bir süre maçı önde götürdü. Son dakikalarda gittikçe geriye yaslanan Galatasaray, 90+2. dakikada Diatta'nın attığı gole engel olamadı ve UEFA Avrupa Ligi şansını zora soktu.

Galatasaray, Club Brugge ile 1-1 berabere kaldı!

BRUGGE MAÇI 9 KİŞİ TAMAMLADI

90+2. dakikada gelen gol sonrası formasını çıkaran Diatta ve korner direğini kıran Clinton Mata, kırmızı kart gördü. Bu sonucun ardından Galatasaray, gruptaki puanını 2'ye, Club Brugge ise 3'e yükseltti. Grubun son maç haftasında Galatasaray, Paris Saint-Germain ile Parc des Princes'te karşılaşacak. Club Brugge ise sahasında Real Madrid'i konuk edecek.

Galatasaray, Club Brugge ile 1-1 berabere kaldı!

YAKLAŞIK 35 BİN TARAFTAR İZLEDİ

Türk Teleko Stadyumu'nda oynanan müsabakayı toplam 34 bin 225 biletli seyirci izledi. Sarı-kırmızılı taraftarlar maç boyunca takımlarını desteklerken, Brugge taraftarları da deplasman tribünündeki yerini aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Club Brugge Galatasaray Belçika Sportradar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (66)

DOĞRUSU:

BU AKŞAM ÇAYIM HAZIR LA. . BİR FENERLİ OLARAK BELÇİKALI VARSA OTURUK ÇAY İÇERUK LAA

15
24
yanıtYanıtla
X:

Böyle düşünce tarzı malesef üzüntü verici. Hangi takım olursa olsun biraz saygı duymak seni küçültmez

yanıt4
yanıt8
Akif:

Otur şimdi ic hahah Kapak olsum sana Gs galip

yanıt1
yanıt9
BJK''lı:

beşiktaşlı olarak. galatasarayımıza başarılar dilerim.

16
16
yanıtYanıtla
ASLI:

NE O TEKBİR GETİRMEK FİLAN BURASI LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ KEŞKE 100 YİYİP KAYBETSELERDİ FATİH TERİMİN TÜRK VATANDAŞLIĞI ELİNDEN ALINMALI GİTSİN ARABİSTASNA İRABA YAŞASIN.

2
17
yanıtYanıtla
Turkiye nin cocuklari yoksa avrupada yok gs...:

Laik denince akla ne geliyor... nedense ulkemizde sadece islam yasak adamlar hac isareti dikse turkiyenin gobegine donup bakmazsiniz neyse ahirette gorusuruz... cehennemistana git derik sanada biz.. ve o kalin kafana sok sunu bu ulkenin varligi icin tekbir getiren insanlarin cocuklari sehit oluyor...

yanıt2
yanıt1
Turkiye nin cocuklari yoksa avrupada yok gs...:

Laiklik denilince akla nedense hep islam geliyor ulkemizde haclisi dinsizi bilmem nesine hersey serbest... siz islamla ugrasacaniza bilimle ugrassaydiniz turkiye bin kat artardi....

yanıt1
yanıt1
Polat:

Aslı Türkiye müslüman ülkesidir bunu o küçük kafanıza sokun sana nasıl tekbir tuhaf geliyorsa banada bir taşın önünde secde etmeniz geliyor beğenmiyorsan burayı ülkene dön yunanlı

yanıt0
yanıt1
KSK li MESUT:

Paratörün şımarık açıklama larını hatırlayın. Yok müziği seviyorum. yok keyfini çıkarın. Yok hayallerim var falan. Rezilsaray. Hayaller ş.ligi kupası, gerçekler uefa ya kalabilirmiyiz, gülmeyin millet, paratörün ve conconların hayalleri var...

11
6
yanıtYanıtla
KSK LI MESUT:

Onlarin hayelleri varsa bizim gerceklerimiz vardir... hayal bile edemeyenler GS müzesine gidip görebilirler. :)

yanıt2
yanıt7
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title