Haberler

Menajeri, Babel'in Ajax'la anlaştığını duyurdu

Güncelleme:

Ocak ayı için önemli sinyaller veren ve beklenmedik ayrılıklar olabileceğini kaydeden Fatih Terim'in sürprizlerinden biri Ryan Babel oldu. Babel'in menajeri, Hollandalı oyuncunun Ajax'la anlaştığını açıkladı.

Galatasaray'da Ryan Babel'in Ajax'a transferi tamamlandı. Hollanda ekibiyle transfer görüşmeleri yürüten 33 yaşındaki oyuncu, 6 aylık kiralık gidecek.

Babel'in menajeri Winny Haatrecht, ''Babel sezon sonuna kadar kiralık olarak Ajax'a transfer olacak. Anlaşma sağlandı'' ifadelerini kullanarak anlaşmanın sağlandığını duyurdu.

ARADAKİ PÜRÜZLER ÇÖZÜLDÜ

Ryan Babel'in menajeri Winny Haatrecht yaptığı açıklamada, "Ryan Babel maaşının bir kısmını Galatasaray'a bırakıp Ajax'a gitmeye hazır. Bu transferde hem Ajax'a hem de Galatasaray'a yardımcı olmak istiyor. Bazı anlaşmalardan dolayı daha fazla bilgi veremiyorum" sözlerini kullanmıştı. Yaşanan bu gelişmenin ardından taraflar 24 saati geçmeden el sıkıştı.

Ryan Babel, takım arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra altyapısından yetiştiği takıma katılacak ve EURO 2020'de teknik direktör Ronald Koeman'ın da gözü önünde olacak. Hollandalı oyuncunun gün içerisinde ayrılması bekleniyor.

İMZA PARASI DA ALMIŞTI

Fulham küme düşünce serbest kalan ve 2 milyon Euro imza parası karşılığında Galatasaray'a gelen tecrübeli oyuncu, 2.5 milyon Euro maaşla 3 yıllık sözleşme yapmıştı.

Finansal Fair Play sıkıntısı bulunan Galatasaray'ın Babel'in maaşını ödeyerek, Ajax'tan bir miktar bonservis alması bekleniyor.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ryan Babel Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

CİMBOMLU BACAK İSMAİL:

Farzet ki gs’nin sahibisin.yani gs senin şirketin ve babel diye bir futbolcuyu transfer etmek istiyorsun ve Babel diyor ki: gelirim ama 3 m Euro imza parası alırım.tepkin ne olur bu durumda? Benimkisi şöyle olur: Babel’in söylediğini hakaret olarak kabul eder ve misliyle karşılık veririm yani 7 sülalesine söverim...ee peki bizim bu yöneticiler neden gs’nin parasını böyle savuruyorlar?hem de utanmadan Galatasaraylı olduklarını söyleyerek...

17
0
yanıtYanıtla
CİMBOMLU BACAK İSMAİL:

3 m Euro = 20 MİLYON TÜRK LİRASI ediyor.babele o parayı veren yöneticilerden karnım aç deyip 20 LİRA istesem sizce tepkileri nasıl olur?

yanıt15
yanıt0
ag:

Sana tepkiyi söylerdim ama burası uygun bir yer değil kardeş

yanıt1
yanıt0
YETER:

İmza parası ver, yüksek maaş ver , 3 -5 senelik kontrat yap ve 6 ay sonra tazminatını verip gönder. Bu kaçıncı ? Galatasaray''ımızın parasını saçma anlaşmalarla menejerlere futbolculara yediren yönetim bu kadar cahilmidir ?

15
0
yanıtYanıtla
Mülayim:

Malesef babeli oynatabilen tek hoca şenol güneştir aslında sadece babeli değil bir çok bugün dökülen oynamayan futbolcularıda oynatan hoca şenol güneştir.Demekki sorun futbolcularda değil sorun onları oynatamayan hocalarda şenol hocam ellerinden öpüyorum sen türkiyenin bir numaralı hocasısın sen gerçek taçı olmayan kralsın sen mütevazi emekçi hocasın sen milli takımı tek yönetecek hocasın seni görebilsem ellerini öper sırtımda taşırım Allah sana sağlık sıhhat versin ailene bağışlasın sevgili hocam............

5
7
yanıtYanıtla
durması hata:

karaktersiz bir futbolcu ülkeden gönderilmeli

11
0
yanıtYanıtla
merzifonlukaramustafapaşa:

rezil bir transfer nolacak ülkemiz yabancı oyuncu çöplüğü

11
0
yanıtYanıtla
ULTRAKEDİ:

Adam aldı canlıyı istediği yere gider :)

8
1
yanıtYanıtla
KİCKBOXER:

PAMUK

4
0
yanıtYanıtla
efe can:

kesin seneye fener alir. babel türkleri tanimis.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title