Haberler

Galata Kulesi'ne giriş ücreti 30 liradan 100 liraya çıkarıldı

Güncelleme:

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlanan Galata Kulesi'ne artık zamlı fiyatla girilebilecek. Yüzde 233 zamlanan tarihi kuleye giriş ücreti, 30 liradan 100 liraya yükseltildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Kültür ve Turizm Bakanlığı'na devredilen Galata Kulesi'nde 1 Temmuz 2021'den itibaren giriş ücretleri zamlandı.

YÜZDE 233 ZAM

Alınan karara göre; yeni dönemde Galata Kulesi giriş ücretleri yüzde 233 zamlanarak 30 liradan 100 liraya yükseltildi.

Galata Kulesi'ne giriş ücreti 30 liradan 100 liraya çıkarıldı

ZİYARET SAATLERİ

Galata Kulesi ziyaret saatleri de yaz ve kış dönemine göre değişiyor. 1 Nisan-1 Kasım arası Galata Kulesi giriş saatleri 08:30'da başlıyor. Gece 24.00'e kadar ziyaret edilebiliyor.

MÜZE KART'IN FİYATI 60 LİRA OLDU

Kültür ve Turizm Bakanlığı, müzelerin yıllık ziyaret bedeliyle ilgili açıklama yaptı. Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Tüm müzelerimiz; Milli Eğitim Bakanlığına bağlı öğretmenler ile 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlarımız için ücretsiz, diğer vatandaşlarımız içinse yıllık ziyaret bedeli 60 TL'dir" denildi.

Galata Kulesi'ne giriş ücreti 30 liradan 100 liraya çıkarıldı

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Galata Köprüsü Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

Osman Tokgonul:

Kazığında bu kadar büyüğünü görmemiştik (!)

16
0
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Zamcılar hepiniz bu dünyalık yaşar oldunuz insanlar sizlere haklarını helal edecekler mi ?neden ebedi dünyada mahşer gününü düşünmezsiniz. orada herkes yüce divanda tek tek hesap verecek..

11
0
yanıtYanıtla
Yusuf Kuzgun:

bu buyuk zamin nedeni zenginler gidip gala kulesinde kavalti yapsin diye iscisi koylusu alt kesim insanlar gelmesin zenginleri rahatsiz etmesin diye

6
0
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Durmak yok hedef 2023 , Allah büyük Allah , sizin yatacak yeriniz yok

5
1
yanıtYanıtla
Nihilist Sanzde:

Yaparsa Ak Parti yapar :)

5
0
yanıtYanıtla
Yusuf Kuzgun:

100 lira cok az olmus bunu duz 500 yapin ki hickimse giremesin kendi yasadigimiz ulkemizin guzeliklerini gormek icin para odeyen tek ulkeyiz

4
1
yanıtYanıtla
i. can erdem:

Çok ucuz olmuş. Bi 500 TL olması lazım. Vergiler çok az. Zamlar artmalı. Ekmek fiyatları çok ucuz 3 kat artmalı. Sigaraya zam olmalı 100 TL den başlamalı. Önemli olan devletin kazanması ??

5
0
yanıtYanıtla
Yusuf Kuzgun:

galata kulesine turist bile cikmaz artik 10 euro veripte neyi gorecek zaten ist geziyor adamlar

2
2
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

ee ee artık galata kulesınde ıntıhar etmek ısteyenler dusunsun gercı bılet fıyatından sonra karızmatık ıntıhar olur.

4
0
yanıtYanıtla
hakan tiryaki:

Anlaşıldı bidaha gitmicez!!!

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title