Haberler

G.Saray'ın eski yöneticisi Fatih Altaylı: Hani nerede o F.Bahçe'yi şişirenler?

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski yöneticisi Fatih Altaylı, Spor Saati adlı programda Fenerbahçe'nin oyunu hakkında açıklamalarda bulundu. Altaylı, Fenerbahçe'nin oturmuş bir futbolunun olmadığını ve iyi oynamadığını belirterek, sarı lacivertlileri övenlere "Hani nerede o Fenerbahçe'yi şişirenler?" sözüyle tepki gösterdi.

Bir dönem Galatasaray'da yöneticilik yapan gazeteci Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de yayınlanan Spor Saati adlı programda Fenerbahçe'nin ligde gösterdiği performansı eleştirdi.

İşte Altaylı'nın Fenerbahçe hakkındaki sözleri;

"Fenerbahçe o kadar iyi oynamıyor, medyanın gazına gelmeyin' diyordum, küfür ettiler. Ne oldu? Hani nerede o Fenerbahçe'yi şişirenler? Dün Erol Bulut'u öv bugün göm... Dün göm bugün yukarı çıkar... Zamana ihtiyacı var adamın. Tutarlı olun. Fenerbahçe'nin oturmuş bir futbolu hala yok. Fenerbahçe, Konyaspor'a yenilebilir, normal bir şey bu. Hiçbir takım üç günde beş günde oluşmuyor. İki maç kaybettin diye hiçbir şey kaybetmezsin. Fenerbahçe hala bir maç iyi, bir maç kötü oynayabilen bir takım"

"SERDAR'A ALTERNATİF OLUŞTURULMALI"

"Serdar Aziz gibi savunmacılarla sıkıntı çeker Fenerbahçe. Serdar'ın dengesiz futbol anlayışı, dengesizlik artınca bir süre sonra agresyona dönüşüyor. Yediği haltı bildiği için gereksiz agresyona dönüşüyor. Her hakem, Serdar'a göz yummuş olabilir ama hep olacak değil. Fenerbahçe'nin Serdar Aziz'e alternatif oluşturması lazım."

"Bu sezonun en çok konuşulan transferi neydi? Mert Hakan Yandaş... İngilizce sorayım, 'Where is he?' Mert Hakan Yandaş transferinde ne dedim? Fenerbahçe'nin bu tarz transferleri arasında işine yarayan tek kişi Rıdvan Dilmen. Bu gibi transferler, o çocuğu mundar edebiliyor. Madem bu kadar kıymetli transferdi, madem bütün bütçe kısıtlamalarına rağmen Galatasaray'ın elinden almak derdin vardı..."

"EROL BULUT'UN ÇÖZMESİ LAZIM"

"Bunlar iyiye işaretler değil. Nasıl ki Fatih Terim'i eleştiriyorsak bu kadar önem verdiğin ve kıyamet kopardığın oyuncuyu oyuna sokamıyorsan problem vardır. Erol Bulut'un da orada problemi var, çözmesi lazım."

"Fenerbahçe'nin ortalarına kim ne yapacak ceza alanında... Futbolda artık orta morta yok... Dünya futbolunda sağdan getir soldan getir ortada bir tane uzun zıplasın vursun yok artık. Görmüyoruz hiçbir yerde. Ya artık o tip santrforlar bulunamıyor ya da durdurmak çok kolay olduğu için... 768 orta yapıldı 0 gol. Yani..."

"VAR'A BAŞINDAN BERİ KARŞIYIM"

"Anlamadım neden iptal edildiğini... İlk baktığımda omuzla aldı sandım ama ağır çekimde elle almış gibi... VAR'a başından beri karşıyım, oyunu çirkinleştirdiğini ve başka tartışmalar yarattığını düşünüyorum. Futbol böyle bir şey değildi. O zaman VAR'ı da bırakıp bir hakem odası kursunlar falan. Bir garip iş oldu. Duruyor geliyor, 18 pozisyon geriye gidiliyor başkası gitmiyor."

Türkiye'de futboldaki şaibeyi iyice artırdı. İngiltere'de bile bu tartışma başladı. Bu maçta hakemlik başka pozisyon da yoktu. Fenerbahçe çok kötü oynadı. İyi oynadı şanssızlıkla kaybedilen maç değildi bu. Kötü oynayarak kaybetti, belki farklı kaybedip belki berabere kalabilirdi ama kazanamazdı. Mağlubiyetin hayırlısı olmaz. 'Buradan ders çıkardım' falan... Pek ders çıkaran yok."

G.SARAY'DA ASBAŞKANLIK YAPTI

Gazeteci kimliğiyle bilinen Fatih Altaylı, 2001 yılında Galatasaray Spor Kulübü'nde asbaşkanlık görevinde bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Altaylı Galatasaray Fenerbahçe Hani Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

adalet:

Boş konuşan bir GSli hesaba alınmaz.

7
3
yanıtYanıtla
1907:

Boş konuşan bir F. G. Saraylı daha

5
2
yanıtYanıtla
MEMET33:

VE ÖYLE DEDİ ŞİKECİ FENERLİ BİRİ. . . .

yanıt2
yanıt4
Seeseri:

Vara karşı olursunuz tabi çünkü hakemlerin sayesinde çok şampiyonluk aldınız

1
5
yanıtYanıtla
Serdar:

Sikeci fener

4
0
yanıtYanıtla
1907:

k o ç SERDAR

yanıt1
yanıt0
Yeniçeri:

Bu vardan en fazla şikebahçe faydalanıyor şikebahçenin maçlarında alehine karar olduğu zaman hakemler vara neden gitmiyor

1
2
yanıtYanıtla
fb:

sende büyük fenerbahçe acısı var her fenerbahçe haberini görünce hemen yazıyorsun sürekli fenerbahçe haberlerine yorum yazıyorsun fenerbahçe antipatikliği tavan yapmış

yanıt1
yanıt0
ÇUBUKLU:

Sen maçları nerenle seyrediyon la

yanıt1
yanıt0
fb:

var kaldırılmalı hemde acilen var futbolu bitirdi var kötü bir şey futbol için var kaldırılsın hemde bir daha gelmemek üzere futbolun heyecanını bitirdi adam gol atıyor sevinmek için 3 dakika bekliyor kırmızı olacak bekliyor penaltı olacak yok varı bekleyelim inşallah kaldırsınlar varı en yakın zamanda

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title