Haberler

Futbolu bırakan Selçuk İnan, Fatih Terim'in ekibinde yer alacak

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, futbolu bırakan Selçuk İnan'ın teknik ekibine katılacağını ifade etti. Terim, "Galatasaray'a layık bir kaptan olmuştur. Son sözlerini futbol adına söyledi. Bundan sonra benim yanımdaki yerini alacaktır" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, futbolu bıraktığını açıklayan Selçuk İnan'ın teknik heyetinde yer alacağını açıkladı. Terim, Selçuk İnan'la ilgili olarak "Bundan sonra benim yanımdaki yerini alacaktır" ifadelerini kullandı.

Göztepe maçının ardından basın toplantısında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Terim, tecrübeli futbolcunun Galatasaray'a layık bir kaptan olduğunu söyledi ve önümüzdeki dönemde de önemli katkılar vereceğini ifade etti.

Fatih Terim ayrıca Selçuk İnan için şunları söyledi:

Galatasaray'da kaptanlık çok önemlidir, oynadığım yıllardan, takım kaptanlığımdan biliyorum. Galatasaray kaptanlığını Selçuk'a verirken, doğru yaptığımızı şimdi görüyorum. Galatasaray'a layık bir kaptan olmuştur. Son sözlerini futbol adına söyledi. Bundan sonra benim yanımdaki yerini alacaktır. Hem Galatasaray'da hem Milli Takım'da kaptanlığı vermek bana nasip oldu. Belki son geldiğimde tatsız geçen bir süre olabilir ama onu tekrardan camiaya kazandırdığımız için mutluyuz. 10 sene, 20 sene bunlar bir kulüple kolay geçmiyor. O da Galatasaray'da başladı, Galatasaray'da bitirdi diyebiliriz. Diğer türlü şekline ben de izin vermezdim, vermedim de. Galatasaray'a yine büyük katkılar yapacaktır. Galatasaray taraftarının, Selçuk'a sahip çıkması çok önemli. Selçuk, eşine, ailesine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. İnşallah Türk futbolcu, futbolculuğu gibi başarılı bir futbol adamı kazanmış olur. Geldiğinde biz vardık, giderken de biz varız. Allah yolunu açık etsin.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Selçuk İnan Selçuk Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

F. BAHÇE:

HİÇ BİR SPEKÜLASYONA KARIŞMAMIŞ EFENDİ ŞU KONUŞMASINDAN DA ANLAŞILIYOR Kİ MAHCUP VE ÇOK NAYİF BİR İNSAN YOLU AÇIK OLSUN MİLLİ TAKIM DAKİ O GÜZEL SON DAKİKA GOLÜDE GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE. . . . . .

8
3
yanıtYanıtla
Filozof:

Tabi tabii, alın sizden olanları yanınıza. İhtiyaç olsun olmasın, siyasilerden beter oldunuz. Sanki kulüpler babanızın malı. Maaşını kendi cebinden ödeyecek sen al yoksa dokunmayın artık kulüplerin geleceğine. Bu zihniyetle batırdıniz kulübleri.

5
4
yanıtYanıtla
Kunta kinte:

Selçuk bizim mahallenin çocuğu küçükken beraber büyüdük oynadık sonra tabi o futbolcu oldu ben sanayiye başladım hey gidi günler hey....

5
0
yanıtYanıtla
düşünen insan:

ts da şampiyonluk kovaladığı yıl gs da da ilk şampiyonluk yılı hariç hiç piyasa da olmadı ki

3
0
yanıtYanıtla
Gs:

Selçuk İnan sonraki duragi kurulus Osmanda Geyhatu rolunde oynamali, cok yakisir bence

1
2
yanıtYanıtla
Hey:

Galatasaray da emeklilik sonrası bile karargahda geri hizmette devam??

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title