Haberler

Fraport TAV Antalyaspor maçından notlar

Güncelleme:

Vitor Pereira'dan 5 değişiklikMesut Özil yedekMuhammed Gümüşkaya ligde ilk kez 11'deKim ilk kez sahadaFenerbahçe 533 gün sonra ligde taraftarına kavuştuErsun Yanal tek ismi değiştirdiBuse Naz Çakıroğlu Ülker Stadyumu'ndaAta SELÇUK / - Süper Lig'in 2'nci haftasında Fenerbahçe, kendi...

Vitor Pereira'dan 5 değişiklik

Mesut Özil yedek

Muhammed Gümüşkaya ligde ilk kez 11'de

Kim ilk kez sahada

Fenerbahçe 533 gün sonra ligde taraftarına kavuştu

Ersun Yanal tek ismi değiştirdi

Buse Naz Çakıroğlu Ülker Stadyumu'nda

Ata SELÇUK / - Süper Lig'in 2'nci haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında Fraport TAV Antalyaspor'u konuk etti. Ülker Stadyumu'nda oynanan müsabakada hakem Halil Umut Meler düdük çaldı. Meler'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve İbrahim Bozbey üstlendi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımının UEFA Avrupa Ligi Play-Off ilk ayağında oynadığı HJK Helsinki maçının kadrosundan 5 değişikliğe gitti. Deneyimli teknik adam, Serdar Aziz yerine Kim Min-Jae, Novak yerine Nazım Sangare, İrfan Can Kahveci yerine Ferdi Kadıoğlu, Zajc yerine Samatta ve Mesut Özil yerine ise Muhammed Gümüşkaya'ya ilk 11'de görev verdi. Fenerbahçe sahaya; Altay Bayındır, Tisserand, Kim, Szalai, Osayi, Gustavo, Sosa, Nazım, Ferdi, Muhammed ve Samatta ilk 11'i ile çıktı.

MESUT ÖZİL YEDEK

Fenerbahçe'nin HJK Helsinki ile oynadığı karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve 62'nci dakikada yerini genç futbolcu Muhammed Gümüşkaya'ya bırakan Mesut Özil, FTA Antalyaspor ile oynanan karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Pereira, Mesut Özil'in yerine Muhammed Gümüşkaya'yı sahaya sürdü.

MUHAMMED GÜMÜŞKAYA LİGDE İLK KEZ 11'DE

Fenerbahçe'nin HJK Helsinki'yi 1-0 yendiği maçın 65'inci dakikasında kaydettiği golle takımına galibiyeti getiren 20 yaşındaki futbolcu Muhammed Gümüşkaya, ligde ilk kez sarı lacivertli formayla ilk 11'de sahaya çıktı. Sarı lacivertli taraftarlar maç öncesinde Muhammmed Gümüşkaya'ya sevgi gösterilerinde bulundu.

KİM İLK KEZ SAHADA

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı ancak lisansını bir süre çıkartamadığı Güney Koreli stoperi Kim Min-Jae, lisansının çıkartılmasının ardından ilk kez kadroda yer aldı ve teknik direktör Vitor Pereira oyuncuyu ilk 11'de sahaya sürdü.

FENERBAHÇE 533 GÜN SONRA LİGDE TARAFTARINA KAVUŞTU

Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda 533 gün sonra bir lig maçında taraftarına karşı oynadı. Son olarak 2019-2020 sezonunda 7 Mart 2020 tarihinde oynanan Denizlispor karşılaşmasında taraftarıyla birlikte oynayan sarı lacivertli ekip, 533 gün sonra taraftarına kavuştu. Pandemi kapsamında Ülker Stadyumu'na yoğun önlemler altında alınan sarı lacivertli taraftarlar, oyunculara ve teknik ekibe sevgi gösterilerinde bulundu ve tezahüratlar yaptı.

ERSUN YANAL TEK İSMİ DEĞİŞTİRDİ

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımının ligin ilk haftasında Göztepe ile oynadığı maçtaki ilk 11'den tek değişikliğe gitti. Tecrübeli çalıştırıcı, Mukairu yerine Amilton'a ilk 11'de şans verdi. FTA Antalyaspor sahaya; Boffin, Bünyamin, Veysel, Naldo, Güray, Poli, Nuri, Ghacha, Fredy, Amilton, Wright ilk 11'iyle çıktı.

BUSE NAZ ÇAKIROĞLU ÜLKER STADYUMU'NDA

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanan Fenerbahçeli milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, maç öncesinde Ülker Stadyumu'nda sahaya indi ve tribünleri selamladı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Muhammed Gümüşkaya Antalyaspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title