Haberler

    Fransa'da 'Şeytanın Köprüsü'yle' Evlenen Kadın: O Yakışıklı, Güçlü ve Dayanıklı

    5 yıl önce Fransa'nın Occitanie bölgesini gezerken tarihi köprüye aşık olan ve özel bir yüzük yaptırarak evlenen Avustralyalı Jodi Rose, katıldığı bir televizyon programında 'eşini yakışıklı, güçlü ve dayanıklı' olarak tanımladı.

    5 yıl önce Fransa'nın Occitanie bölgesini gezerken tarihi köprüye aşık olan ve özel bir yüzük yaptırarak evlenen Avustralyalı Jodi Rose, katıldığı bir televizyon programında 'eşini yakışıklı, güçlü ve dayanıklı' olarak tanımladı.

    Avustralyalı Rose, Fransa'nın güneyinde yer alan Occitanie bölgesine bağlı Céret şehrindeki tarihi köprü Le Pont du Diable (Şeytanın Köprüsü) ile 2013'te dünya evine girdi.

    14. yüzyılda inşa edilen köprü ile evliliğinden 'peri masalı' diye bahseden Rose, düğününün ve ilişkisinin detaylarını Sunday Night'a anlattı.

    Şeytanın Köprüsü'ne şehri gezerken aşık olduğunu söyleyen Rose, düğününe komşu şehir Saint-Jean-de-Fos'un belediye başkanı da dahil 14 kişinin katıldığını anlattı.

    'ONA YÜZÜK TAKTIM'

    Rose, köprüye boyutlarına yakışır özel bir yüzük yaptırdığını belirtti ve "Ona yüzük taktım. Onu gördünüz, çok yakışıklı, güçlü ve dayanıklı. O, gerçekten sıkı bağlar kurabileceğim biri" dedi.

    "O beni dünyaya bağladı ve fani şeylerden uzaklaştırdı" diye konuşan Rose, köprünün dünyada kalıcı ve daimi olduğunu, bunun kendisine dünyada fani olduğunu hatırlattığını söyledi.

    Köprünün sahip olabileceği en iyi eş olduğunu belirten Rose, sözlerine şöyle devam etti:

    "Bizimki, görkemli bedeninin altından akan nehrin akıntılarında gerçekleşen, hayatın değişmezlerini kucaklayan bir aşk."

    İkilinin 'evliliği' Fransa yasalarına göre geçerli sayılmasa da Rose, bağlarının çok güçlü olduğunu söyledi.

    Sputnik

    Kaynak: TheGeyik / Kültür Sanat

    Fransa Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title