Haberler

FIFA'daki dosyaları nedeniyle Beşiktaş ocak ayında transfer yapamayabilir

Güncelleme:

Ligin şampiyonluk adaylarından Beşiktaş'ın, eski oyuncularının alacakları için FIFA'ya başvurmaları nedeniyle ocak ayında transfer cezası alabileceği iddia edildi.

Beşiktaş FIFA'da bulunan dosyaları nedeniyle ocak ayında transfer yapamayabilir. Takımdan ayrılan Karius, Ruiz ve Rebocho'dan sonra Elneny ve Diaby'nin de Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etmesi nedeniyle kulübün transfer yapamama cezası alabileceği iddia edildi.

DAVALARIN SONUCU BEKLENİYOR

FIFA'nın Beşiktaş'a Avrupa Kupaları'nda oynama ve transfer izni verdiği ama ocak ayında FIFA'da beklenen bu dosyaların çözümlenmemesi durumunda bu kez cezanın verilebileceği öğrenildi.

MARŞ YÜZÜNDEN DAVA AÇILDI

2008 yılında yayımlanan "Asi Ruh Çarşı" adlı belgeselde yer alan "Haydi Kalk Ayağa Yürü Güneşe" adlı eserin söz yazarı Mustafa Güney, Beşiktaş Spor Kulübü'ne 31 bin TL'lik tazminat davası açtı.

Güney, İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'ne açılan davada eserin bestecisinin de kardeşi Erdal Güney olduğunu belirtti.

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500

Yorumlar (4)

şeytan Yadikarinsan kılığında cin:

BEŞİKTAŞ JK ZUHAHAHA

0
3
yanıtYanıtla
fenerly:

kartal kümeye hey , kartal kümeye . . .

1
1
yanıtYanıtla
Nirvana:

Bu bir şanş . Beşiktaş için iyi haber . Ne kadar çok transfer yaparsan o kadar kötü takım olursun . Giden ve gelenler arasında fazla bir fark yok . önemli olan senin ne oynattığın .

0
0
yanıtYanıtla
GS:

Ne adaymış?? Şampiyonlukmu? :))))))) resmen dalga :))))) kümeye gitmezse sevinin valla

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title