Haberler

Fıba Basketbol Dünya Kupası'nda Beş Kıtada Salonlar Doldu

Çin’de düzenlenecek FIBA Basketbol Dünya Kupası 2019 yolculuğu, 72 milli takımın toplamda 76 eleme maçı oynamasıyla Kasım 2017’de resmen başlarken, FIBA Basketbol Dünya Kupası Elemeleri merkezi olarak yönetilen en büyük uluslararası spor turnuvası olmayı başardı.

Çin'de düzenlenecek FIBA Basketbol Dünya Kupası 2019 yolculuğu, 72 milli takımın toplamda 76 eleme maçı oynamasıyla Kasım 2017'de resmen başlarken, FIBA Basketbol Dünya Kupası Elemeleri merkezi olarak yönetilen en büyük uluslararası spor turnuvası olmayı başardı.

Salonlara gelen 300 binin üzerinde seyirci, maçların oynandığı beş kıtada salonları doldururken, birçok taraftar da mücadeleleri televizyon veya internet üzerinden takip etti.

FIBA Basketbol Dünya Kupası Elemeleri'nin ilk penceresi dünyanın dört bir yanındaki 63 spor salonunda, toplamda 888 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Müsabakaları salondan izleyen kişi sayısı 300 bini geçerken, spor salonlarının çoğu yüzde 80 doluluk kapasitesini geçti. Dijital platformlar üzerinden ise 312 milyondan fazla taraftara ulaşılan ilk eleme müsabakalarında, dünyanın dört bir yanındaki milli takımlar, 31 Ağustos-15 Eylül 2019 tarihleri arasında, Çin'de ilk defa 32 takımın katılımıyla gerçekleşecek olan FIBA Basketbol Dünya Kupası için mücadele etti.

İkinci maçlar Şubat 2018'de

2019 FIBA Basketbol Dünya Kupası'na aldığı iki galibiyetle lider olarak başlayan A Erkek Basketbol Milli Takımı, B Grubu'ndaki ikinci ara maçlarını 2018 yılının Şubat ayında oynayacak. Milli takım, 23 Şubat'ta İsveç, 26 Şubat'ta ise Letonya ile deplasmanda karşılaşacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title