Haberler

    Beşiktaş, FETÖ Mağduru Oldu

    Güncelleme:

    Maliye Bakanlığı, Zaman Gazetesinin OHAL kapsamında kapatılmış olması sebebiyle, 499 bin dolarlık loca bedelini Beşiktaş'tan faiziyle geri istedi.

    Bir yandan sportif zeminde yarışan, diğer yandan da halka açık bir şirket olmasından dolayı sorumlulukları bulunan Beşiktaş, 6 aylık finansal raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) sundu.

    BEŞİKTAŞ FETÖ MAĞDURU OLDU

    Siyah-beyazlıların ayrıntılı raporunda ilginç bilgiler ortaya çıkarken, Beşiktaş'ın da dolaylı yoldan terör örgütü FETÖ'nün mağdurları arasında olduğu görüldü.

    İşte siyah-beyazlıların raporu ve içindeki bazı davalar şöyle:

    1) Maliye Bakanlığı tarafından İstanbul 14 Asliye Hukuk Mahkemesi'ne yapılan başvuruda, Feza Gazetecilik A.Ş.'nin (Zaman Gazetesi) OHAL kapsamında kapatılmış olması sebebiyle şirkete ödenmiş olan 499 bin 765 ABD Doları tutarındaki loca bedelinin 24 Ağustos 2016 tarihinden itibaren işleyecek faizi ile birlikte tahsili istendi. Siyah-beyazlılar, dava dilekçesine karşı cevaplarını mahkemeye sundu.

    Bilindiği gibi siyah-beyazlılarda localar üç yıllık kiralanıyor ve bunların bedeli 35 bin dolar ile 300 bin dolar arasında değişiyor.

    ABOUBAKAR DA LİSTEDE

    2) Vincent Aboubakar, 252 bin 137 Avro tutarındaki alacağın tahsili talebiyle icra takibi başlattı ve takip kesinleşti.

    3) Ryan Babel'in menajeri Semih Usta tarafından Beşiktaş aleyhine TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK) nezdinde dava açıldı. Kurul, 14 Kasım 2017'de Usta'ya 100 bin euronun faiziyle birlikte ödenmesini, ayrıca yargılama giderinin de karşılanmasını istedi.

    KİRA İÇİN DE İCRA TAKİBİ

    4) Vodafone Stadı'nın yapıldığı dönemde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayan Beşiktaş'a sahayı kiralayan İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu, siyah-beyazlılar aleyhine 354 bin TL tutarındaki asıl alacağın tahsili talebiyle icra takibi başlattı.

    Takip konusu asıl alacağın 30 bin liralık kısmına itiraz eden Beşiktaş Kulübü, 70 bin TL'lik kısmi ödeme yaptı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Maliye Bakanlığı Feza Gazetecilik İstanbul Spor Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    Adınızı Yazın:

    Renkliler kartallin yukselmesini marka olmasini engeleyemezler korkunnun ecele faydasiyok tek yol besiktas tek sampiyon besiktas

    7
    7
    yanıtYanıtla
    tarafsız:

    zaten hep siz mağdursunuz demi !!!! Size yapılınca FETÖ başkasına yapılınca ŞİKEEE diye yırtınırsınız mızrak ucu dokununca mağduruz he he sizsiniz siz

    6
    5
    yanıtYanıtla
    Objektif:

    Cimnastik kulubüyle fetö ilişkisi sorgulanmalıdır!!

    5
    6
    yanıtYanıtla
    Objektif:

    Beter ol cimnastik bu daha iyi günleriniz!

    2
    7
    yanıtYanıtla
    ünal özer:

    temmuz gecesi stada hainler indi helikopterle, niye orası çiftlikmiydi ki ne yapalım indiler savunması yapıldı. Fiko çiftlik yönetiyor o kesin zira katrilyon borcu var cenkten gelen parayla havalara uçuyo fiko, önce borçlarını ödeyeceksin tabi sonra kalan paraya sevin, satmadığın futbolcu kalmadı hülleyle ama hala kulüp batakta , e fiko nolcak bu işler

    4
    5
    yanıtYanıtla
    muhaseveci:

    muhasebe defterini mi gördün la pavalı

    yanıt0
    yanıt0
    Muhittin:

    Gese kongresinde fetocu uyeleri atmak icin el kaldiramayan uyelerden kurulu takimin taraftarlari boş yapmasin burda hangi takimlarin ne oldugu belli

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Reis:

    At gözlüğünüzü çıkarın biraz. Bu kadar büyük kulübün borcu da olacak alacağı da. Borcu olmadan kim büyümüş? Önemli olan bunun haddini ayarlamaktır, borcun sırtı kambur etmemesidir Avrupa''ya gidemeyen GS''da olduğu gibi. Şurda yazan borçları toplasan Cenkten gelen paranın yarısının çeyreği etmez. Fetö olayında ise para BJK''nin hakkı olsa da versin parayı uzatmasın. Çünkü o para Fetö''nün milletin sömürerek kazandığı paralar, kimseye hayrı dokunmaz hiç değilse devlete hayrı olsun.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title