Haberler

FETÖ'cü Enes Kanter, NBA'in 1 Numaralı Oyuncusu LeBron James ile Kapıştı

Güncelleme:

FETÖ lideri Fethullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen Enes Kanter, basketbol tarihinin en iyi oyuncuları arasında gösterilen LeBron James ile maç içinde karşı karşıya geldi.

NBA'de saha dışı polemiklerin damga vurduğu maçta Cleveland Cavaliers, New York Knicks'i 23 sayı geride gelip 104-101 yendi.

LeBron James, son oynadıkları Dallas Mavericks maçı sonrası kendisine Mavericks'in çaylağı Dennis Smith Jr.'ı soran bir gazeteciye "O Knicks'te oynuyor olmalıydı" yanıtını verdi. Dennis Smith Jr.'ın draftta Knicks tarafından seçilmesi gerektiğine vurgu yapan James'in bu sözleri Knicks çevresinde tepki uyandırdı. Tepki gösteren isimlerden biri olan Enes Kanter, James'e "Hayır, biz sahip olduğumuzla mutluyuz, teşekkürler" yanıtını verdi. James, medya mensuplarının Enes Kanter'in bu yanıtını sorması üzerine "Her zaman söyleyecek bir şeyi var. Sorunu ne bilmiyorum" dedi. James, Dennis Smith Jr. açıklamasında onun yerine seçilen Frank Ntilikina'yı değil uzun süredir kavgalı olduğu Knicks Başkanı Phil Jackson'ı hedef aldığını söyledi.

ENES KANTER'DEN JAMES'E: KİMSE BİZE DAYILANAMAZ

Maç sırasında James'le Ntilikina'nın bir pozisyonda karşı karşıya gelmesi sonrası Enes Kanter, LeBron James'in karşısına dikildi ve ikilinin söz düellosu sürdü.

Maç sonrası ise Enes Kanter, James'e "Kendisine kral, kraliçe ya da prenses diyebilir. Her neysen, mücadele edeceğiz. Kimse bize dayılanamaz" dedi. James'in yanıtı "Ben kralım, eşim kraliçe, kızım da prenses. Yani üçü de bizde" şeklinde oldu.

ENES KANTER, GÜLEN'E YAKINLIĞIYLA BİLİNİYOR

15 Temmuz Darbe Girişimi davasının 1 numaralı sanığı, FETÖ'cü Fethullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen Enes Kanter hakkında Türkiye'de "FETÖ" soruşturması kapsamında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla soruşturma başlatılmıştı.

(Evrensel)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cleveland Cavaliers Dallas Mavericks New York Knicks Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

VATANSEVER:

KOÇUM LEBRON ARKANDAYIZ. . . KIR ŞUNUN AĞZINI BURNUNU

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title