Haberler

Ferrari Challenge'da Avrupa Şampiyonu ve Dünya Üçüncüsü Atar Oldu

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü ve beraberindeki üyeler, Ferrari Challenge Europe 458 kategorisinde Avrupa Şampiyonu ve Dünya 3.’sü Galip Atar’ı ziyaret ederek tebrik etti.

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü ve beraberindeki üyeler, Ferrari Challenge Europe 458 kategorisinde Avrupa Şampiyonu ve Dünya 3.'sü Galip Atar'ı ziyaret ederek tebrik etti.

İtalya'nın Mugello Pistinde gerçekleşen Avrupa Şampiyonluğundan sonra final yarışında yer alma hakkı kazanan 3 farklı kıtadan 18 sporcu arasında milli sporcu Galip Atar, dünya finalinde beşinci sırada start aldı. Tampon tampona mücadelenin yaşandığı yarışı üçüncü bitiren Atar, dünya finalini en iyi Avrupalı pilot olarak tamamladı.

Ferrari Challenge'da elde ettiği Avrupa şampiyonluğunun ardından Dünya 3.'sü olarak Türk otomobil sporları tarihinde bir ilke imza atmış oldu. Asya, Amerika ve Avrupa kıtalarından dünya finaline katılmaya hak kazanan 18 sporcu arasında 3. sırada finiş gören Atar, bu başarıyı elde eden ilk Türk sporcu oldu.Galip Atar'ın kazandığı Dünya üçüncülüğü, otomobil sporlarında pist branşında ülkemiz adına bugüne kadar kazanılan en büyük başarı olarak tarihe geçti.

Ferrari Challenge Europe 458 kategorisinde Avrupa Şampiyonu ve Dünya 3.'sü Galip Atar, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Ümit Ülkü ve beraberindeki ağırladı. Ziyarette konuşan MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, "MÜSİAD İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Komisyonu Başkanımız Galip Atar, Ferrari Challenge Europe 458 Kategorisinde Avrupa Şampiyonu ve Dünya 3.sü olarak ülkemizi başarıyla temsil etti. Ülkemiz adına kupayı kazanan ilk Türk sporcu olma gururunu bizlere yaşattığından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Avrupa Şampiyonu ve Dünya 3.'sü Galip Atar da yaptığı konuşmada "Sezon başında, henüz rakiplerimiz bile belli değilken Ferrari Challenge Europe'da şampiyonluk hedefiyle yola çıktık. 7 ayak ve toplam 14 yarışlık zorlu bir mücadelenin sonunda çok şükür hedefimize ulaşarak şampiyonluk kupasını ülkemize kazandırdık. Cumhuriyet Bayramı gibi anlamlı bir günü böylesine önemli bir kupa ile karşıladığımız için sevincimiz de daha büyük oldu. Zorlu bir mücadele sonucunda kazanmış olduğumuz bu kupayı devletimize ve milletimize armağan ediyorum" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İtalya İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title