Haberler

Fenerbahçeli Datome, Ünlü Dizi Simpsons'ta Oynayacak

Güncelleme:

Fenerbahçe Doğuş'un İtalyan oyuncusu Gigi Datome, dünyaca ünlü The Simpsons'lara konuk olacak.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın başarılı sporcusu Gigi Datome, sosyal medya hesabından sürpriz bir paylaşım yaptı.

Dünyaca ünlü bir animasyon dizi olan The Simpsons'lara konuk olacağını duyuran Datome, paylaştığı görsellerin altına şu yorumu düştü:

"BENİM İÇİN BİR HAYALDİ"

Avrupa basketbolu üzerine Simpsons dizisinin oyuncuları arasında olmak bir hayaldi. Bu kanepede kendimi otururken görmek inanılmaz bir sevinç. İtalya'dan beni tasarlayan Rino Russo'ye teşekkür ederim.

Kaynak: Haberler.com / Spor

The Simpsons Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

KARA KARTAL:

mini mini bir kuş şarkısının klibinde oynasın

1
13
yanıtYanıtla
tr:

jimnastik step aerobik yaparken de olur tek büyüklüğünüzü sene kuruluş büyüklüğünuz baskada bir basarınız yok futbol basketbol ve diğer tüm branşlarda bir basarınız yok sadece hentbol ondada fener ıle galatasaray yok türkiyede ıkı tane kulüp var dıgerlerının aralarında bir fark yok sızın trabzon ve bursadan hıcbır farkınız yok

yanıt0
yanıt0
KARA KARTAL:

O değilde febelilerde fenerasyon sayesinde aldıkları 10-15 puan sayesinde 4. ler ona sevinirler. fenerasyon olmasa siz şu anda düşmemeye oynuyordunuz unutmayın sezonun ilk yarısında hakemler sayesinde lige tutundunuz yoksa düşme hattındaydınız. ligde kadrosu sizin ayarınızda olan takımlar düşmemeye oynuyor unutmayın. sizin kadro yapınız konya, antalya, gençlerden iyi değil onların ayarında.

2
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title