Haberler

Fenerbahçe'yi karıştıracak Erol Bulut iddiası! Senaryonun başrolünde Emre Belözoğlu var

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Göztepe'ye mağlup olan Fenerbahçe'de kazan kaynıyor. Şampiyonluk yarışından kopmamasına rağmen oynanan kötü futbol eleştirilerin odağındayken Teknik Direktör Erol Bulut'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Emre Belözoğlu'nun kulüpte hakimiyet kurmak için Bulut'u teknik direktör yaptırdığı öne sürüldü.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Göztepe'yi konuk etti. Şampiyonluk yarışında kayıp yaşamak istemeyen sarı-lacivertliler, Kadıköy'de ummadığı bir sonuçla karşılaştı ve konuk ekip sahadan 1-0 galip ayrıldı.

"KENDİ HAKİMİYETİ OLSUN DİYE GETİRDİLER"

Haber Global ekranlarında yayınlanan Kontra programında maçı değerlendiren spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Fenerbahçe yönetimini sert sözlerle eleştiren Çelikler, " Emre Belözoğlu, kendi hakimiyeti fazla olsun diye Erol Bulut'u getirdiğini düşünüyorum ben. Israrla arkasında bu yüzden durulduğunu düşünüyorum. Manuel Pellegrini gelseydi Volkan Demirel saha kenarında olabilir miydi? Selçuk Şahin tribünde olabilir miydi? Nerede Mehmet Aurelio. Yarın öbür gün Arsene Wenger gelse bunların böyle şeyi olur mu? Olmaz. Burası da Fenerbahçe" yorumunu yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Erol Bulut Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (59)

şampiyonluğun habercisi:

Galatasaray derbisinde alınan mağlubiyet sonrası röportaj veren ali koç şampiyonluğun habercisidir bu maç söyledi. kimse endişe etmesin göztepe mağlubiyeti UEFA kupası zaferinin habercisidir. Eğer Trabzona da yenilirse kimse endişe etmesin. o yenilgi de şampiyonlar ligi zaferinin habercisi olacaktır.

26
2
yanıtYanıtla
çarşı1903:

????

yanıt1
yanıt0
Samsunlu:

Hela sana güzel tespit yapmışsın

yanıt2
yanıt0
Ahmet Çakmaz:

Emre KRİPTO bir CİMBOMLUDUR.

15
12
yanıtYanıtla
aa:

emre kımkı zaten ıtıcı bır tıp.

22
4
yanıtYanıtla
GERCEK FENERBAHCELI ,:

Emre /Erol / Volkan / Ali Koc / Sizler Fenerbahce yi yonetemiyorsunuz derhal topluca istifa edin / Aziz YILDIRIM a Yildirim gibi ihtiyac var ,

19
4
yanıtYanıtla
2 gün:

önce transfer çalımları atan emreyi yere göge sıgdıramıyordunuz şimdi kötü adam oldu fanatik bır galatasaraylı olarak 1 ay oncede dedim şimdide diyorum fenerbahçeli taraftarı transfer çalımları, hakem hataları ile avutup oyalıyorlar

yanıt3
yanıt0
OKUL AÇIKCIYIZ:

TAKIM BANGIR BANGIR SANTRAFOR DİYE HAYKIRIRKEN GSYE İNAT UĞRUNA GİTTİNİZ İRFANI ALDINIZ. MEZUD DESEN ÖYLESİNE TAKILIYO SAHADA. DERHAL İSTİFA EDİN DERHAAL

17
5
yanıtYanıtla
BOZACININ ŞAHİDİ:

Emre ile volkanı olduğu takım cacık olur

19
2
yanıtYanıtla
AA:

OYUNCULARA BAKSANA NEREYE KOŞTUGU VE NE OYNADIGI BELLI DEGIL VEDE SUREKLI SAHAN MAGLUP OLUYORSUN. DIGER TAKIMLARA BAK ADAMLARIN ALDIGI HER FUTBOLCU TAKIMA KATKI VE FAYDA SAGLIYOR. FB GÖSTERSENE BIR TANE TOPÇU ŞÖYLE ADAM AKILLI OYNAYAN. HER ZAMAN MAGLUP VE ALT SIRALARDA OYNAMAYA MAHKUMDUR. ÇÜNKÜ FUTBOL OYNAMIYORLAR. SADECE DIGER TAKIMLARLA UGRASIYORLAR. HANI İRFAN CAN, HANİ MESUT NE OLDU. BALONLAR NASIL PATLADI. BİR FB OLARAK ZERRE KADAR ZEVK ALMIYORUM VEDE IZLEMIYORUM. HATAYA BAK UTAN, ANTEBE BAK UTAN

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title