Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zıco'nun Basın Toplantısı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, UEFA Kupası 3. Tur İlk Maçında Hollanda'nın Az Alkmaar Takımıyla Yarın Sahalarında Yapacakları Karşılaşmanın Favorisinin Bulunmadığını Belirterek, "Önemli Olan Motivasyonumuzun Üst Düzeyde Olması, Kazanacak Güçte Olduğumuzun Bilincinde Olmamız" Dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, UEFA Kupası 3. tur ilk maçında Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla yarın sahalarında yapacakları karşılaşmanın favorisinin bulunmadığını belirterek, "Önemli olan motivasyonumuzun üst düzeyde olması, kazanacak güçte olduğumuzun bilincinde olmamız" dedi.

Sarı-lacivertli ekibin Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman öncesinde bir basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, yarınki maçın favorisinin bulunmadığını belirterek, "Bu maç, koyduğumuz hedefler açısından önemi büyük bir maç. UEFA Kupası'nda hiçbir takım evinde de dışarda da favori değil. Bu maçın da favorisi yok. Önemli olan, motivasyonumuzun üst düzeyde olması, kazanacak güçte olduğumuzun bilincinde olmamız" diye konuştu.

Yarınki maçta farklı futbol ekolünden bir ekiple karşılaşacaklarını kaydeden Brezilyalı teknik adam, "Rakibimiz, kendi liginde konumu itibarıyla iyi bir durumda. İyi gol atıyorlar, maçlara motivasyonu yüksek çıkıyorlar. Büyük maçları seviyorlar. Ancak ben, kendi oyuncularıma güveniyorum. Herhangi bir ekibi kendi evimizde yenecek güçteyiz. Yarın seyircimizin desteğiyle bütün camiamıza galibiyet ve güzel bir gece yaşatmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Arthur Zico, AZ Alkmaar Teknik Direktörü Louis Van Gaal'ın, Fenerbahçe'nin takım oyunu oynamadığı yönünde yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine ise, "Herkes görüşünü söylemekte serbesttir. Beni ilgilendiren takımım. Saha dışında konuşmanın yararı olacağını sanmıyorum. Yarın sahada kim ne yapıyor, kim daha iyi göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor karşısında ligde alınan mağlubiyetin yarınki mücadeleye etki edeceğini düşünmediğini vurgulayan Zico, "İkisi farklı kulvar. Fenerbahçe'de oynayan her oyuncu bu durumlara alışkındır. Bu doğrultuda da futbolcularımın hazır olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Yarınki maç öncesinde Sarı-lacivertli ekipte cezalı ve sakat futbolcuların oluşunun hatırlatılması üzerine de Zico, "Futbolun içinde bunlar olabilir. Büyük takım isek, bu tip durumlara kendimizi hazırlamış olmamız gerekiyor" diye konuştu. Zico, sakatlığı bulunan Aurelio'nun tedavisine devam edildiğini, antrenmandan sonra durumuna tekrar bakacaklarını da sözlerine ekledi.

(KÇ-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title