Haberler

Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp'ın Otomobili Gelin Arabası Oldu

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp, evlenecek olan bir takipçisinin ricasını kıramadı ve kendisine sosyal medyadan ulaşıp arabasını ödünç verdi.

Fenerbahçenin eski yöneticilerinden biri olan Hakan Bilal Kutlualp, Fenerbahçe taraftarı olduğu anlaşılan damat adayının ricasını kırmadı, aracını gelin arabası olarak kullanması için ödünç verdi. Twitter'da gerçekleşen iletişim, bir çok taraftarın büyük ilgisini topladı.

MUTLULUKLAR DİLEDİ

Bornova'da Hakan Bilal Kutlualp'in otomobilini gören bir Fenerbahçe taraftarı, eski yöneticiye sosyal medyadan ulaştı.Kutlualp'ın aracını düğün arabası olarak kullanmak istediğini belirten taraftar, emeline ulaştı. Kutlualp, aracı taraftara verdikten sonra Twitter hesabından gelin ve damada mutluluklar diledi.

İşte taraftarın, Kutlualp'in aracının gelin arabası olarak kullanılmasını sağlayan diyalog:

Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp'ın Otomobili Gelin Arabası Oldu

Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp'ın Otomobili Gelin Arabası Oldu

Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp'ın Otomobili Gelin Arabası Oldu

Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp'ın Otomobili Gelin Arabası Oldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hakan Bilal Kutlualp Sosyal Medya Fenerbahçe Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (35)

hsyn:

hakan bey trabzonsporlu bir taraftar olarak bu ince davranışınız için teşekkürler . belki sizin için küçük bir hareket ama durumu olan kaç kişi bunu yapar helal olsun

29
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Fenerbahçe kulübü ve diger kulüplerimiz,,Özellikle fakir ve yoksul taraftarlara kesinlikle yardım etsinler,,bekar olanları evlendirsinler,,işsiz olanlara iş bulsunlar,,bu taraftarlar olmasa,,hiçbir kulüp ayakta kalamaz,,sayın hakan kutlualpin yaptıgı jesti küçükte olsa önemsiyorum,,ve daha çok yardımlar yapmalarını bekliyorum.

25
1
yanıtYanıtla
Bayburt’lu:

Allah razı olsun abi senden,,Ne güzel dile getirdin gerçekleri.çok teşekkür ederim abi.

yanıt6
yanıt0
İzmir’li Genç:

Teşekkürler dürbünlü dayı.

yanıt10
yanıt1
Ben kimim:

Böyle haberler çıkarki adamın insanlığını unutanlar insan olsun paylaşmayı bilsin abimiz gibi bi gs olarak gözlerim doldu..herkese bu hidayeti nasip eder inşallah

26
0
yanıtYanıtla
Sakarya lı:

Nasıl bir kralsın öyle

22
1
yanıtYanıtla
?ükrü bilici:

Helal olsun hakan bey insanlıgın ölmedigini gösterdiginiz için allah bininize binler katsın kardeşimize de mutluluklar dilerim

23
0
yanıtYanıtla
BAŞKANN:

İNSANIN İÇİNİ ISITAN GÜZEL BİR HABER ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BİR GENÇ KADREŞİMİZİN GÖNLÜNÜ YAPMIŞSIN SAĞOL VAROL. . . .

21
0
yanıtYanıtla
maskeli süvari:

ınsanları mutlu etmek paradan, sohretten, makamdan daha önemli. .

17
1
yanıtYanıtla
beşiktaşlı:

beşiktaşlı bir sporsever olarak hakan beyi tebrik ediyorum. Sporun bu güzelliklerinin daha fazla duyulması duyurulmasını diliyorum

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title