Haberler

Fenerbahçe'nin Devler Ligi Parası Galatasaray'a Gitti

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica'ya elenen Fenerbahçe, Avrupa'daki yoluna UEFA Avrupa Liginde devam edecek. Sarı-lacivertlilerin Şampiyonlar Ligine veda etmesiyle birlikte Galatasaray, 15 milyon euro kasasına para koyacak.

Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Benfica ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibine elenerek Devler Ligine veda etti. Sarı lacivertlilerin bu turnuvaya katılamamasıyla birlikte Galatasaray, ezeli rakibinin katılım payını kasasına koyma hakkını elde etti.

Sarı kırmızılılar, Fenerbahçe'nin elenmesiyle birlikte 15 milyon euroluk katılım payını kasasına koyacak.

BEŞİKTAŞ GEÇEN SEZON 22 MİLYON EURO KASASINA KOYMUŞTU

Şampiyonlar Ligi yayın haklarından Türkiye'nin yeni sezondaki havuz parası henüz belli değil. Geçtiğimiz sezon grup aşamasında tek Türk takımı olarak mücadele eden Beşiktaş, sadece yayın haklarından yaklaşık 22 milyon euroyu kasasına koymuştu.

Bu sezon henüz yayın geliri net olmamakla birlikte daha da yükselecek. Sarı-lacivertliler elenmesiyle yayın havuzundan gelecek gelirin tamamı sarı-kırmızılı ekibe kalmış oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Benfica Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (34)

Miyav:

VARDAR OVASIII VARDAR OVASIII KAZANAMDIMMM ŞİKE PARASIII

27
6
yanıtYanıtla
Feneryuksel:

Galatasaray değil isterse linyit Tavşanlıspor alsın parayı yeterki Türk takımına faydası olsun milli ruh herşeyden daha üstündür

22
9
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Fb sirada bir takimdir Türkiyede Şikeyle mikeyle şampiyon falan olmuştur gercek olan Avrupadaki Fb dir..

20
10
yanıtYanıtla
cem:

şikesiz fener bir hiçtir

25
3
yanıtYanıtla
KSK li mesut:

Conconlar alışıklar zaten başkalarının başarısızlığından övünmeye. Sorsan biz Türk takımıyız derler...

5
23
yanıtYanıtla
VATANDAŞ II:

Sus lan hangi Türk takımından bahsediyordunuz ya Fener ya G. S veya her hangi bir takım, olanca yabancıyı kadronuza alın sonra Türk takımı diye ovünün. Avrupanın döküntülerini kadroya alırsanız YOL bu kadar!

yanıt1
yanıt1
Aziz tanrı:

Yazık ya acır oldum fenerbahçe ye bu takımın ezeli rekabeti bitmiştir arkadas lar bu ali koc zaten geldiğine pişman 6 ay sonra saglık sorunları nedeniyle kacar gider fenerde dağılır kökten kadar basit

17
5
yanıtYanıtla
Vurucu:

Allahın ezikleri darısı cinconların başına

3
14
yanıtYanıtla
andsmero denizli:

ali koç istifa

14
3
yanıtYanıtla
Kartal:

Başka takımların hakkını yiyen fenev hakemlerin zorlamasıyla türkiye kupasında final şamp. liğinde ön eleme oynadı.sonuç sıfır.demekki bir yerlere gelmek için tiyatro oynamayacaksın.adamı böyle madara ederler.

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title