Haberler

Fenerbahçe - Laboral Kutxa Maçının Ardından

Hakan TARHAN - BERLİN / DHAFenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, İspanya'nın Laboral Kutxa takımını 88-77 yenerek THY Euroleague Final Four'da finale yükseldikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Hakan TARHAN - BERLİN / DHA

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, İspanya'nın Laboral Kutxa takımını 88-77 yenerek THY Euroleague Final Four'da finale yükseldikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Sırp başantrenör, çok iyi bir takımla karşılaştıklarını belirterek, "Son dakikalarda gerçekten çok iyiydik. Oyunu değiştirdik. Daha farklı bir oyun çıkardık. Uzatmalar bizim için hayati önemdeydi. Oyuncularımdan bazıları ikinci yarıda gerçekten uyudular. Uzatmada tekrar uyandılar. Gerçekten Türk basketbol tarihinde bir ilk teşkil ediyoruz. Takım da gerçekten çok deneyimli oyuncularım da var. Bunun için oyuncularıma çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Taraftara teşekkür eden Obradovic, takımında çok fazla yabancı oyuncu olduğunu dile getirerek, "Biz Fenerbahçe olarak küçük bir Birleşmiş Milletleriz. Değişik ülkelerden oyuncularımız var. Soyunma odasına baktığınızda gerçekten o kadar farklı dil var ki buna rağmen hepimiz birbirimizi anlıyoruz. Biz fark oluşturmak istiyoruz. Finalde de farklı olacağız" dedi.

Finalde eski yardımcısı Dimitris Itoudis'in çalıştırdığı CSKA Moskova'yla karşılaşacağını vurgulayan Obradovic, Yunan çalıştırıcıyı çok sevdiğini ancak finalde rakip olduklarını söyledi.

Takımın en etkili isimlerinden biri olan Bogdan Bogdanovic'e de ayrı bir parantez açan Obradovic, "Bogdanovic de uyudu ama sonra uyandı. Bu onun için çok klasiktir. Neler yapabileceğini gördünüz. harika bir oyuncudur. İnanılmaz bir kişiliği var. Sonuna kadar ona güveniyorum ama bir şeyi anlaması lazım. O da basketbol maçı 40 dakika bazen de bu geceki gibi 45 dakika. Kesinlikle sonuna kadar onu destekliyorum" şeklinde konuştu..

Sarı-lacivertlilerin Yunan oyuncusu Kostas Sloukas da, "Rakibimiz çok iyiydi. Bizde ise biraz heyecan vardı. İlk 35 dakika bu heyecan vardı. İlk defa bir Türk takımı finale kalıyor. Taraftarımız harikaydı. Maç sonuna kadar desteklediler bizi. Bu ailenin parçası olduğum için gurur duyuyorum. Takımım adına söz veriyorum. Finalde her şeyi yapacağız" diye konuştu.

LABORAL KUTXA CEPHESİ

Laboral Kutxa Başantrenörü Velimir Perasovic ise, Fenerbahçe'yi tebrik ederek, "Uzatma istediğimiz gibi değildi. Başlangıcı da iyi yapamadık. Çok daha iyi oynadık belli bölümlerde. Özellikle hücumda birkaç yanlış kararımız oldu. Uzatmada Fenerbahçe bu fırsatı iyi değerlendirdi. Bu sezon bu tarz karşılaşmaları hep biz kazandık ama bu sefer başaramadık" dedi.

Hırvat başantrenör, hakemlerle olarak, "Sonuçta Fenerbahçe kazandı. Sonradan analiz edebiliriz ama şimdi burada hakemleri değerlendirmek istemiyorum. Onlar işlerini iyi yapıyor. Biz de kendi işimizi yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Laboral Kutxa'lı basketbolcu Kim Tillie de, çok iyi mücadele ettiklerini ancak son dakikalarda yaptıkları hatalarla yenildiklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeljko Obradovic Fenerbahçe İspanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title