Haberler

Fenerbahçe, Josef de Souza Transferi İçin Al Ahli ile Anlaştı

Güncelleme:

Fenerbahçe, kadroda düşünmediği Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza'nın transferi için Suudi Arabistan kulübü Al Ahli ile anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertliler, Kamuoyu Aydınlatma Platformuna görüşmelere başlandığını bildirdi.

Fenerbahçe, Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza'nın transferini bitirdi. Sarı-lacivertli kulüp, Suudi Arabistan takımlarından Al Ahli SC ile her konuda anlaşmaya vardı.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Transfer ile ilgili olarak KAP'a resmi bildirimde bulunan Fenerbahçe Kulübü şu ifadeleri kullandı:

Profesyonel futbolcumuz Josef de Souza'nın Suudi Arabistan Kulübü Al Ahli SC'ye transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Josef de Souza Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (15)

111:

tükürdügünü yaladı gene fenevbafce

17
65
yanıtYanıtla
Hasann:

İyi oynayan tek yabancıyı satiyorsunuz bravoo... Dirar Isla dururken

40
33
yanıtYanıtla
hey koko:

ha gayret ha hepsini satın borcu ödersiniz undan sonra kumeye düşün kurtulalım bari bi ikincilig takımı daha basarili olunur yontimde gitsin kurtulalım her sene eyni nakarat biktik

10
13
yanıtYanıtla
Taylan aşkın:

Böyle bir oyuncu satılır mı... 8 milyona alıp 2 milyon kar edeceğim diye satıyorsun... Çok yazık ve acemice bi hareket.. Yeri kesinlikle dolmaz...

0
0
yanıtYanıtla
ACH:

gitti sonunda karaktersiz.

0
0
yanıtYanıtla
Kastamonu spor:

rakip takim taraftarlari neden bu kadar kiskaniyor fenerbahçe kulübünü adamlar yeni bir başkan getirmiş yeni bir takim yaratmak istiyorlar bundan siz neden rahatsiz oldunuz sanirsiniz adamlar uefa kupasini her yil kaldiriyor ülke futbolunu kalkindirmişlar her sene yerli dünya yildizlari çikariyorlar avrupa kupasini dinazor çağlarinda kaldirmiş kulübün taraftari hala bununla övünüyor

0
0
yanıtYanıtla
bztt:

o kadar adam gönderdik şöyle sağlam bi oyuncu alın bari

0
0
yanıtYanıtla
Fb:

Hadı bakalım Hasan ali kaldırım fenerın 10 numarası

0
0
yanıtYanıtla
andsmero denizli:

yallah yallah el habibi şükran şükran

0
0
yanıtYanıtla
FB:

GS lımı olsam gari

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title