Haberler

Fenerbahçe imza şov sürecek! Tam 4 isim daha geliyor

Güncelleme:

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak Fenerbahçe, Max Kruse, Emre Belözoğlu, Allahyar ve Murat Sağlam ile sözleşme imzalamıştı. Sarı lacivertli ekibin Kolarov, Fejsa, Konoplyanka ve Rodrigues transferlerini de açıklaması bekleniyor.

Transfer harekâtında hız kesmeyen Fenerbahçe'nin önümüzdeki hafta içinde Ljubomir Fejsa, Yevhen Konoplyanka, Aleksandar Kolarov ve Rodrigues'i de açıklaması bekleniyor.

İMZA ŞOV BEKLENİYOR

Fanatik'te yer alan habere göre; Sırp ön libero Fejsa ve takımı Benfica ile anlaşıldığı gelen haberler arasında. Kendi mevkisine transfer yapılınca Roma ile köprüleri atan Sırp sol bek Kolarov, Fenerbahçe'ye gitmek istediğini kulüp yetkililerine bildirmişti. Schalke'nin ayrılacağını açıkladığı kanat oyuncusu Konoplyanka ile 3 yıllığına anlaşılmıştı. Ukraynalı oyuncunun işi artık imzaya kaldı.

Fenerbahçe imza şov sürecek! Tam 4 isim daha geliyor

RODRIGUES'TE SONA GELİNDİ

Suudi Arabistan'ın Al İttihad takımında umduğu ortamı bulamayan, kulübünün de ayrılmasına sıcak baktığı Rodrigues'te de son noktanın konulduğu öğrenildi. 4 oyuncunun transferlerinin önümüzdeki hafta içi sonuçlandırılacağı ve Topuk Yaylası kampındaki Ersun Yanal'a ideale yakın kadroyla çalışma imkânının sunulacağı bildirildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

aleksandar kolarov fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (19)

YAW HEHE DEYiN NASILSA LiG SONU:

KüMEDE FENEViME ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN

93
15
yanıtYanıtla
tespitçi:

şampiyon olunca Allah sizin yar ve yardımcınız olucak ;)

yanıt7
yanıt10
MALLOS TESTiPCi POORRO:

KöPüKLü SAMPUAN OLURSUNUZ

yanıt7
yanıt2
aga be:

biz geleceğin feneri diyoruzadamlar geçmişe imza attırıyo

17
6
yanıtYanıtla
vatandaş:

başkan boşuna demedi bu sezon şampiyon belli (fb) kim ikinci olacak belirleyin

5
9
yanıtYanıtla
GALATASARAY....:

Yav he he şakacı seni :) :)

yanıt3
yanıt3
Gıant:

Bence Ali abiniz umumi tuvalet yaptırsın, üstüne de fenerhatçe yazdırsın, büyük 1000 küçük 500, iyi para toplar haaa! Huuuhahahahahahahahahahahahahahahahaha

6
5
yanıtYanıtla
Fb:

Biz birinci olacaz digerleri siralamayi belirlesin.

4
5
yanıtYanıtla
israf insanlar:

Ne kadar gereksiz insan topluluğu yaşıyor bu ülkede ya , keşke babanız korunsaymış.

2
6
yanıtYanıtla
22 cm:

yorum yapmak için yorum yapma abim. Hadi köyüne

yanıt2
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title