Haberler

Fenerbahçe Doğuş, Brose Bamberg'i 77-69 Yendi

Güncelleme:

EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Doğuş, Alman ekibi Brose Bamgerg'i 77-69 mağlup etti.

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Doğuş, sahasında konuk ettiği Alman ekibi Brose Bamberg'i 77-69 mağlup etti.

Karşılaşmaya etkili başlayan temsilcimiz, ilk 5 dakikalık bölümü 11-3'lük üstünlükle geçti. Fakat son dakikaya girilirken Brose Bamberg, skoru 12-8'e getirdi. Karşılaşmanın ilk çeyreği de 16-13 sona erdi.

İLK YARI 42-32 BİTTİ

İkinci çeyreğe temsilcimiz etkili başlasa da skor anlamında istediği farkı yaratamadı. İkinci çeyreğin ilk 5 dakikalık bölümü 26-22 geçildi. Fakat televizyon molasından iyi dönen temsilcimiz, son 4 dakikaya farkı arttırarak 31-22'lik skorla girdi. Kalan bölümde etkinliğini arttıran temsilcimiz farkı daha da arttırmayı başarsa da ilk yarı 42-32 sona erdi.

Üçüncü çeyrekte etkinliğini sürdüren Fenerbahçe Doğuş, ilk 5 dakikalık bölümü 52-38 önde geçti. Temsilcimiz farkı büyük ölçüde koruyarak üçüncü çeyreği de 61-48 üstün tamamladı.

FARK 8'E KADAR DÜŞTÜ AMA FENERBAHÇE İŞİ BİTİRDİ

Son çeyreğin ilk bölümünde etkili olan Brose Bamberg farkı 8 sayıya kadar indirse de ilk 5 dakikalık bölüm 72-62 geçildi. Kalan bölümde farkı daha da açan temsilcimiz son dakika içinde Brose'nin farkı tekrar azaltmasına izin verse de karşılaşmadan 77-69 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Doğuş, bu galibiyetle 22. maçındaki 15. galibiyetini elde etti.

VESELY ŞOV YAPTI

Temsilcimizde Jan Vesely 26 sayı, 11 ribaunt ile maçın en etkili ismi olmayı başardı. Fenerbahçe'de Marko Guduric 10 sayıyla çift hanelere çıkan bir diğer isim olurken Brad Wanamaker da 9 sayıyla maçı tamamladı.

Brose Bamberg'de Dejan Musli 18 sayı, 8 ribaunt ile takımının en etkili isim olurken Daniel Hackett 11, Ricky Hickman 10 sayıyla oynadı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Doğuş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

antimünafik:

yahudilerin soy agaci rusyaya dayanir. . bugün rusya israille savasacak diyenler bilincli olarak kamu oyunu yaniltip israili magdur gösterme ve israilin köpek gibi saga sola saldirmasini mesrulastirma cabasindalar , buna maalesef yöneticilerimizdende katilanlar var. . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title