Haberler

Yayıncı kuruluş, küfürlü tezahüratlara tepki gösteren Fenerbahçe'den özür diledi

Güncelleme:

Fenerbahçe kulübü, Fatih Karagümrük-Konyaspor maçında yayıncı kuruluşun taraftar sesi olarak kullandığı kayıttan sarı-lacivertli kulübe hakaret edildiğini ifade ederek sitem etti. beIN SPORTS da yaptığı açıklamada Fenerbahçe'den özür diledi.

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile yayıncı kuruluşa tepki gösterdi ve her türlü ilişki düzeyinde misliyle tepki verileceğini açıkladı.

Sarı lacivertli kulüp yaptığı açıklamada, "Bugün Fatih Karagümrük ile İttifak Holding Konyaspor arasında oynanan seyircisiz maçın yayını sırasında, ekranlara verilen seslerde Fenerbahçe'ye hakaret edilen tezahüratların yer alması tarafımızca bardağı taşıran son damla olarak kabul edilmiştir" ifadelerine yer verdi.

"BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA"

Kulübün açıklamasının devamında şu ifadeler yer aldı:

"Sezon başından bu yana; sınırını ve haddini aşan karar ve yaklaşımlarından dolayı yayıncı kuruluşu en üst düzeyde pek çok kez uyarmış ve tek beklentimizin yayıncı kuruluşa yakışan şekilde 'objektif, adil, tarafsız' bir politika olduğunu kendilerine iletmiştik. Bu son gündemle beraber ise, yayıncı kuruluş tarafından Fenerbahçe aleyhine atılan adımların artık kasıtlı şekilde akıl almaz boyuta getirildiği ve bu dakikadan sonra düzelmesinin kesinlikle mümkün olmayacağı netlik kazanmıştır. Bununla birlikte bu yaşanan son olay tamamen göstermiştir ki peş peşe yaşanan tüm olayları teknik bir hata vb. söylemlerle açıklamaya çalışmak Fenerbahçe camiasının aklıyla alay etmektir. Bu doğrultuda Fenerbahçe Spor Kulübü olarak yayıncı kuruluşun ısrarlı ve kararlı bir şekilde bizzat kendi tercihi olan bu duruma karşı her türlü ilişki düzeyinde misliyle tepki vereceğimizi camiamızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız."

YAYINCI KURULUŞ ÖZÜR DİLEDİ

Fenerbahçe'nin gösterdiği tepkinin ardından yayıncı kuruluş beIN SPORTS, sarı-lacivertli kulüpten özür diledi.

beIN Sports'tan yapılan açıklama şu şekilde:

Uygunsuz tezahüratla ilgili açıklama;

COVID kısıtlamaları kapsamında tüm yayın endüstrisinde yaygın olarak kullanılan ve maçları daha keyifli hale getirmek amacıyla sunulan "Maçı seyirci ses efekti ile izleme" seçeneğini bu dönemde biz de abonelerimize sunuyoruz.

Bugün oynanan Fatih Karagümrük S.K. - İttifak Holding Konyaspor maçının fonunda kullanılan ses efektlerinde Fenerbahçe kulübü aleyhine tamamen uygunsuz bir tezahürat duyulmuştur. Fark edilmeden yanlışlıkla yayınlanan ve hemen kaldırılan bu tezahürattan dolayı tüm Fenerbahçe camiasından içtenlikle özür dileriz. İlgili tezahüratın derhal sistemden çıkarılarak gerekli önlemlerin hızla alınacağını, ayrıca yayınlarımızda kullanılan tüm ses efektlerinin uygunluğuna dair detaylı bir incelemenin de başlatıldığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fatih Karagümrük İttifak Holding Fenerbahçe Konyaspor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (6)

reis:

bu rezalettir, seyircisiz maçta bile küfür edenler insan değildir, yayınlayanlar ise art niyetlidir. . . tüm fb liler decoderleri iade etmelidir. . zaten tüm var görüntülerinde bein sport fb aleyhine görüntü servis etmektedir, ya içlerindeki cinconluları kovacaklar yada yaya kalacaklar.

4
0
yanıtYanıtla
e.:

madem bu kadar hassassınız bu konuda 50bin kişi uğurcana neden küfür ediyordunuz edepsiz insan sürüsü

0
4
yanıtYanıtla
AS.:

Sen ne diyosun lan Heralde senin annenin Arap kocası var yada baban Arap bi araştır istersen

yanıt1
yanıt0
ts:

ayıp ayıp fenerliler

1
3
yanıtYanıtla
1907:

Osman Çelebiler

0
1
yanıtYanıtla
BJK:

Türkiye''de tüm takımlar kardeştir. Kendi rekabetleri kendi içindedir. Dışarıdan Arapların ülkemizi bölme eylemi olarak değerlendiriyorum biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Sorumlu kim ? BJK, GS, FB Vs. . ne kadar rakip ise bir o kadar kardeştir bu art niyetli kişilerin derhal bulunmasını rica eder bu soytarılığa artık dur denmesini yetkililerden bekliyorum. Bu bir spor rekabetinden öte bir şey. Lütfen UYANIN. BİZİ BİZE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞAN BEİN SPORTS''U LANETLİYORUM. BU MİLLİ MESELEYE ARAPLAR KARIŞMASIN.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title