Haberler

Fenerbahçe'de ilk ayrılık gerçekleşiyor! Taraftar kahrolacak

Güncelleme:

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi yaprak dökümü başlıyor. Sözleşmeleri sona eren Papiss Cisse ve Harun Tekin ile sözleşme yenilemeyecek olan Sarı-Lacivertliler'de mukavelesi devam eden isimler arasında ise ilk ayrılan Luiz Gustavo olacak.

Emre Belözoğlu'nun oyun sistemine uymayan ve yedek kaldığı için mutsuz olan Brezilyalı oyuncunun yönetimle görüştüğü ve ayrılmak için izin istediği belirtildi. Sambacının en ciddi talibi ise ülkesinin takımlarından Flamengo.

TARAFTAR ÜZÜLECEK

Geldiği günden bu yana göstermiş olduğu performansla taraftarın gönlünü fetheden Brezilyalı futbolcunun ayrılma fikri Fenerbahçelileri üzecek gibi.

İKİ SEZONDUR TOP KOŞTURUYOR

Sergilediği performansla taraftarların gönlüne taht kuran Brezilyalı oyuncu iki sezon önce Marsilya'dan 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edildi. Fenerbahçe ile 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Sambacı, Hatay maçında yaşadığı sakatlığın ardından eski performansını sergileyememişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (5)

Çınar Saraç:

Kahroldum tüh tüh alex lugano gibi adamlar vardı da biz mi görmedik

56
12
yanıtYanıtla
Murat Armutcu:

İlk gitmesi gereken başkandır 3sene daha perişan olmamak için

40
25
yanıtYanıtla
Ay Işığı:

Böyle harika bir oyuncu emre beyin bizi 3. yapan oyun düzeninde uygun görülmediği için gidiyor. Ah ne harika :(

28
19
yanıtYanıtla
Serdar turgut :

Fenerbahçe de forvet hattının tamamı 1 cisse 2 thiam 3 valencia gönderilmeli 4 Ferdi gönderilmeli. 5 kaleci Harun gönderilmeli 6 ortaçağa gustavo gönderilmeli

18
16
yanıtYanıtla
MERT GÜLKAN:

Bu kadro çok iyiyse neden ezici bir üstünlükle şampiyon olamadı. Eğer Ali Koç kalırsa 3 yıl üst üste şampiyonluktan aşağısı kurtarmaz.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title