Haberler

Fenerbahçe'de Alper krizi! Yıllığı 14 milyon TL

Güncelleme:

Fenerbahçe elindeki oyuncuların maliyetlerini düşürmeye çalışırken bu yüzden Soldado ve Valbuena ile sözleşme yenilenmemişti. Skrtel konusu ise hala netlik kazanmadı. Sarı lacivertli ekipte

Sözleşmeleri biten Valbuena ve Roberto Soldado resmen ayrıldı. Martin Skrtel için de henüz ortak yol bulunamadı. Ancak sözleşmesi devam eden bazı oyunculara ödenenen yüksek maaş ve alınamayan verim tezatlık yaratıyor.

Skrtel, Soldado ve Valbuena gibi yıldızlara 2 milyon euro'nun üzerinde maaş vermeye zorlanan sarı-lacivertliler, Alper Potuk başta olmak üzere bazı isimlerin devam eden kontratları nedeniyle farklı bir açmaza girmiş durumda. Eski sözleşmelerde mevcut yönetimin hatası olmasa da kulübün ekonomik anlamda sıkıntı yaşamasına neden oluyor.

UEFA ile yapılan Finansal Fair Play görüşmelerinden dolayı hem maaş ödemelerinde hem de bonservislerde özgürce hareket edilemiyor.

ALPER'İN YILLIĞI 14.4 MİLYON TL

Milliyet'te yer alan habere göre; Alper Potuk gibi örnekler can sıkıyor. 2013-14 sezonu başında transfer edilen Alper'in sözleşmesi 2022 yılında bitiyor.

28 yaşındaki futbolcunun yıllık maaşı net olarak 1,8 milyon euro, bonus ve primlerle 2 milyon euroyu aşarak 2,2 milyon euro'ya (Yaklaşık 14.4 milyon TL) kadar ulaşıyor.

2013'te 7,2 milyon euro bonservisle Eskişehirspor'dan alınan yıldız oyuncu, toplamda 206 maçta 17 gol, 28 asisti buldu.

Fenerbahçe'de Alper krizi! Yıllığı 14 milyon TL

TAKIMDAN AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYOR

Özellikle bu sezon takım kötü bir dönemden geçerken en çok tepki gören isimlerden biri de Alper oldu. Sadece 8 lig maçına çıkıp hiç skor katkısı vermeyen Potuk, tribünlerde de istenmeyen adam haline geldi.

Her maç taraftar tepkisiyle karşılaşan Alper'in gelecek sezon Ersun Yanal'ın kadro planlaması içinde nasıl bir yer edineceği merak ediliyor. Kariyerinin en sıkıntılı dönemini geçiren Alper herhangi bir teklif almazken, takımdan ayrılmayı da düşünmüyor.

14 MAÇTA 1 GOL, 1 ASİST

Alper Potuk 2018-19 sezonunda 14 resmi maçta forma giyerken sadece 1 gol, 1 asist üretti. 28 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de oynadığı 8 maçta gol ve asist katkısı yapamadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roberto Soldado Martin Skrtel Alper Potuk Haberler

500

Yorumlar (26)

GFB DEVİLS:

ALPER SENİ BÜYÜK FENERBAHÇEDE BİR DAHA KADRODA GÖRMEK İSTEMİYORUZ. GURURLUYSAN DURMA İSTENMEDİĞİN TAKIMDA.

23
3
yanıtYanıtla
KEŞKE VALBUENA KALSAYDI:

BU SENEKİ KADIKÖY DE 1-1 BİTEN GS DERBİSİNDE TOPA DAHİ VURAMAYAN SÖZDE FUTBOLCUDUR ALPER POTUK. FENERE BÖYLE FUTBOLCULAR YAKIŞMIYOR.

15
1
yanıtYanıtla
fenerbahçeli:

Alper potuk ne yapıp, ne edilip yollanmalıdır. Eskişehir in Fenere kazık attığı bir şahıstır Alper.

14
0
yanıtYanıtla
GENÇ FENERBAHÇELİLER ATAŞEHİR:

ALPER POTUK ŞAŞIRMA SABRINI TAŞIRMA TARAFTARIN, SENİ FENERBAHÇEMDE GÖRMEK İSTEMİYORUZ GİT ŞU TAKIMDAN ARTIK NE YÜZSÜZ ADAMSIN İSTENMİYORSUN BELLİ BU.

14
0
yanıtYanıtla
sokaktaki FB li:

Aziz i Aykut da istememiştiniz)))))))))))))))))))))))))))

yanıt0
yanıt7
ISMI LAZIMDEGIL:

ne gidecek oynamasada aliyor , bizde keriz cok fenere yardima devam nasil olsa ye kardas helal olsun, , ,

13
0
yanıtYanıtla
Vatandaş Rıza:

Tarık Çamdal iki

11
0
yanıtYanıtla
patoz:

alper''i galatasaray da istemişti ama adam feneri seçti. kulübede oturup maaş almak varken galatasaray'' a gitmek mantıksızdı zati.

9
2
yanıtYanıtla
mevlut haki:

haha :D acunla ali koç tv8 de parayı topladılar yakında kaçarlar zuahahaha ezikbahçe :D

4
6
yanıtYanıtla
alex:

alper yurt dişında tiçaret yapıyor feneri ne yapacak parasını kurtarmak için idmanlara geliyor emekçinin hakkını yemeyelim

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title