Haberler

Mete Kalkavan Fenerbahçe-Beşiktaş Maçını İptal Etti

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanması planlanan karşılaşma siyah-beyazlıların sahaya çıkmaması nedeniyle iptal edildi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarıda kalan ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun 'kaldığı yerden devam' kararı aldığı Fenerbahçe - Beşiktaş maçına siyah-beyazlılar çıkmadı. Hakem Mete Kalkavan bir kez daha tatil kararı verdi.

Beşiktaş, federasyonun aldığı karara rağmen daha önce maçı çıkmayacağını açıkladı ve bugün de Kadıköy'deki maça gelmeyerek bu kararının arkasında olduğunu gösterdi. Siyah-beyazlıların maça gelmesinin ardından, 20:30'deki başlama saatinden sonra 15 dakika bekleyen Mete Kalkavan derbi için iptal kararı verdi.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Mete Kalkavan'ın tatil kararının ardından Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe - Beşiktaş maçının kararını verecek. TFF talimatlara göre Beşiktaş'ı hükmen yenik sayacak ve siyah-beyazlılar yine talimatlara göre gelecek sezon Türkiye Kupası'na katılamayacak.

İŞTE FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ YAŞANANLAR:

20.30: Ve artık maç saati geldi. Hakemlerin resmi kararı bekleniyor.

20.20: İlk maçta olaylar esnasında yaşananları muz yiyerek takip eden Hasan Ali Kaldırım'dan 'muz' paylaşımı!

20:13 Aykut Kocaman: Tur yeşil sahada oynanarak sonlanmalıydı. Basın toplantısında bunları söyledim. Finale gidecek takım sahadan çıkmalıydı, olmadı. Yapacak bir şey yok. Bu beni mutlu etmedi. Turu bu şekilde geçmenin benim açımdan sevindirici hiçbir tarafı yok. Bu şekilde turu geçmek yerine oynayarak elenmeyi tercih ederdim.

Fenerbahçe-Beşiktaş Maçı Öncesi! Canlı Aktarıyoruz

19:36 Fenerbahçe esame listesini bildirdi: Volkan, Hasan Ali, Neustaedter, Skrtel, Mehmet, İsmail, Şener, Giuliano, Josef, Valbuena, Soldado. Fenerbahçe 11'inde sakatlığı bulunan Dirar yerine zorunlu olarak İsmail Köybaşı yer aldı.

19:27 Aykut Kocaman, sahaya çıktı.

Fenerbahçe-Beşiktaş Maçı Öncesi! Canlı Aktarıyoruz

19:13 Beşiktaş'ta akşam antrenmanı sona erdi, futbolcuların bir bölümü tesislerden çıkış yaptı.

19:04 Fenerbahçe takım otobüsü Fenerbahçe Ülker Stadı'na ulaştı.

18: 46 Kadıköy'de hakemler zemin kontrolü için sahaya çıktı.

Fenerbahçe-Beşiktaş Maçı Öncesi! Canlı Aktarıyoruz

18:40 Fenerbahçe kafilesi, Samandıra Tesisleri'nden ayrıldı ve Ülker Stadı'na doğru yola çıktı.

10:00 Olaylı derbi sonrası TFF'nin kaldığı yerden tamamlanması kararı verdiği Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşına çıkmayacağını açıklayan Beşiktaş, maç sabahı yapılan eşgüdüm toplantısına temsilci göndermedi.

Sabah saat 10:00'da Fenerbahçe Ülker Stadı'nda karşılaşmanın temsilcileri Berk Özbek, Selim Arıcı, Cengiz Akar ve Ercan Okur, maçın 4. hakemi Suat Arslanboğa ve Fenerbahçe İdari menajeri Hasan Çetinkaya, eşgüdüm toplantısı için bir araya geldi. Beşiktaş Kulübü'nden bu toplantıya katılan olmadı. Karşılaşmanın temsilcileri, 15 dakika bekledikten sonra toplantıyı sonlandırdılar.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500

Yorumlar (93)

Destekçi:

Hiç sizi seven başka bir camia varmı sinir bahçe diğer takımlar en azından birbirlerini iyi günde kötü günde beraberler siz kendi çamurunuzda yaşayın gs li taraftar olarak bjk yi destekliyorum.

18
10
yanıtYanıtla
SİBERİAN:

Destekleseniz ne olacak yani, kendinizi desteklemeye bakın siz. 3 milyar tl borcunuz olmuş.

yanıt1
yanıt10
İlahi Adalet:

Kupa sizde şeref bizde kalsin

16
10
yanıtYanıtla
erzincanlı:

herkez ihtiyacı olanı alır bizim kupaya sizinde sen ztn yazmışssın :)

yanıt3
yanıt1
Bu ne:

Beşiktaş, çocukça ve arabesk tavrıyla türk futboluna ayıp etmiştir.

8
17
yanıtYanıtla
fenerlitolga:

bizde diyoruzki niye senol günes fenerbahceye takintili . . . meger 1995/1996 senesinde trabzonun antrenörü senol günesmis. . . bu herseyi ifade ediyor. . . neden bu kini neden bukadar nefret dolu oldugunu senol günesin. . . . 1-0 dan 1-2 ve 2. golüde aykut atmisdi. . . apacik ortada. . . fenerbahce düsmanligi nereden geldigi. . . .

13
12
yanıtYanıtla
Trabzon 61:

Avrupa Fatihi Beşiktaş,,zayıf rakibiyle antreman maçı yapacagından hiç kuşku duymayrum:)

14
9
yanıtYanıtla
Gs-lı:

Aykut hocaya sayğım vardı amma son konuşmalarından sonra ona azizin uşağı derim

16
7
yanıtYanıtla
Ali:

LEKELENMİŞ KUPAYI KİM ALIRSA ALSIN, ANCAK BÖYLE LEKELİ KUPALAR FENER PİSLİĞİNE YAKIŞIR.

11
12
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE:

Korkak Tavuklar, Bu ligi pisleten siz ve sizin gibilerdir.

yanıt2
yanıt7
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title