Haberler

Fenerbahçe, anlaşma sağladığı Macar stoper Szalai'yi İstanbul'a getiriyor

Güncelleme:

Apollon Limassol, Attila Szalai için Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. Sağlık kontrolleri içim İstanbul'a gelecek Macar stoper kontrolden sonra sarı lacivertli kulübe imza atacak.

Fenerbahçe, kadrosuna katmak istediği 1,92'lik Macar stoper Attila Szalai transferinde sona yaklaşıyor.

22 yaşındaki futbolcunun kulübü Apollon Limassol, transferle ilgili yaptığı açıklamada Attila Szalai'nin Fenerbahçe'ye transferi konusunda prensip anlaşması sağlandı. Oyuncu sağlık kontrolleri için İstanbul'a gidecek" ifadelerini kullandı.

19 MAÇTA 6 GOLE KATKI YAPTI

2019'dan beri Apollon Limassol'ün formasını giyen Attila Szalai, bu sezon toplamda oynadığı 19 maçta 3 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

Gelse ne olur?:

FB bu gune kadar kimleri getirmedi ki. Ama sonuc?Galatasaray sampiyon oluyor onlar bakiyor yalan mi?Avrupa da bir basari soz konusu degil. Sadece pahali tranferler yapiyorlar.

7
18
yanıtYanıtla
fb:

gelse nemi olur mesut özil gelince göreceğim seni arkadaşım bak bakalım şampiyon kim oluyor

yanıt2
yanıt1
angaralı0606:

Fenerbahçe getiriyor olmuyor da. Galatasaray ın getirdiği çok pahalı ''dünyaaaaa yıldızları. . '' ne yapıyor. Üstelik geri de gitmiyorlar, talip de yok! Hiç olmazsa Fener beğenmediğini satabiliyor.

yanıt3
yanıt0
Forza Cimbom:

İSTANBUL EMNİYETİ SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINI İHLAL EDENLERİ(FB-PANATHİNAİKOS MAÇI) TESPİT EDİP İHLALDEN CEZA UYGULASIN! CUMA AKŞAMI KISITLAMA İHLAL EDİLDİ!

8
5
yanıtYanıtla
Adalet yok:

ANADOLUDAKİ GARİBANLAR EKMEK ALMAYA GİDİYOR DİYE KISITLAMA İHLALDEN PARA CEZASI YİYOR AMA BASKET MAÇINDAKİ ZENGİN TAKIMI CEZA YEMİYOR . ONDAN SONRA ADALETTEN BAHSETSİNLER.

yanıt4
yanıt1
Fb:

Biz cimbomu avrupada alkışladık aramızdaki fark....

yanıt0
yanıt0
Forza Cimbom:

Ç Ö P

6
7
yanıtYanıtla
1907:

Forza F.G.6aray diyeceksin

yanıt0
yanıt6
Forza Cimbom:

ÜLKEMİZDE CUMA AKŞAMI SAAT 9 DA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR AMA FB-PANATHİNAİKOS MAÇI SAAT 10 DA BİTMESİNE RAĞMEN FB TARAFTARLARI VARDI TRİBÜNDE! YOKSA YALI ÇOCUĞUNUN TARAFTARLARI MUAF MI YASAKTAN ? SAYIN BAKAN SÜLEYMAN SOYLU BU ŞAHISLARA GEREKLİ YAPTIRIMLARI UYGULAMALIDIR

6
2
yanıtYanıtla
Ua 34:

YALI ÇOCUĞU ÜLKENİN KANSERİDİR!

yanıt5
yanıt2
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title