Haberler

Fenerbahçe, Altay Bayındır için Ajax'tan 20 milyon euro talep edecek

Güncelleme:

Fenerbahçe'de geçen sezon ortaya koyduğu başarılı performansla Avrupa devlerinin radarına giren Altay Bayındır'a Ajax teklif yapmaya hazırlanıyor. Uzun süredir milli kaleciyi takip eden Hollanda ekibi, kalecisi Onana'yı satar satmaz Fenerbahçe'yle masaya oturacak. Ajax ile yapılacak görüşmelerde sarı-lacivertlilerin 20 milyon euro bonservis bedeli istemesi bekleniyor. Öte yandan Ajax Futbol Direktörü Marc Overmars'ın Altay için bizzat İstanbul'a gelerek görüşmeleri kendi yürüteceği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır'a Hollanda devi Ajax talip oldu. Sarı-lacivertliler, yetenekli kaleci Berke Özer'in takımda bulunması sebebiyle uygun bir teklif gelmesi halinde Altay'ı satmaya sıcak bakıyor.

FENERBAHÇE UCUZA YOLLAMAYACAK

Fanatik'in haberine göre; Ajax'ın futbol direktörü Marc Overmars'ın genç file bekçisi için İstanbul'a bizzat gelip Fenerbahçe ile masaya oturması bekleniyor. Sarı Lacivertliler, Berke Özer nedeniyle Altay'ın satılmasına Szalai'ya oranla daha sıcak bakıyor. Ancak yönetimin başarılı kaleciyi ucuza yollamaya hiç niyeti yok. Ajax ile yapılacak görüşmede Fenerbahçe'nin masaya 20 milyon euroluk taleple oturması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Altay Bayındır Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Uğur Duran:

İyi kaleci ama 20 milyon Euro Etmez...

1
6
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

ts li senol altaya milli takimda sans verseydi simdi altay 30 40 milyon euro bonservisle piyasasi olurdu

4
3
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

He he şimdi milli takımın topculari mükemmel hocamız sayesinde 30_40 milyondan hepsi satılıyor. İyimi şans bulmamış da rezil olmamış.

yanıt2
yanıt3
Eren İsmail:

Sen 5 milyona oyuncunu dayanıyordu kalecine kim 20 verecek??

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title