Haberler

Fatih Terim Luyindama'nın üzerini çizdi! 15 milyon euroluk teklif bekleniyor

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in gözbebeği olmasına karşın, yaptığı iki hatanın ardından Luyindama'nın üzerini çizdiği ortaya çıktı. Tecrübeli futbolcunun devre arasında satılması gündeme geldi. Premier Lig ekibinin 15 milyon euroluk teklif hazırladığı ileri sürüldü.

Süper Lig'de Galatasaray geçen hafta Atakaş Hatayspor'u yenerek üst üste ikinci galibiyetini alırken, zirve yarışında ağırlığını hissettirmeye başladı. Teknik direktör Fatih Terim'in yaptığı iki hatanın ardından Christian Luyindama'nın üzerini çizdiği ortaya çıktı.

İKİ VUKUATLA BARDAK TAŞTI

Milliyet gazetesinde Nevzat Dindar'ın haberine göre; Sezon öncesi Atakaş Hatayspor ile oynanan özel maça geç kalan tecrübeli oyuncu, Kayserispor maçının ardından yapılan antrenmana da gecikince tecrübeli hocanın sabrını taşırdı. Türk Telekom Stadı'nda 3 Eylül'deki 1-1'lik Atakaş Hatayspor hazırlık maçına yetişemeyen Luyindama, bu hareketiyle Terim'den ilk eksisini almıştı. 26 yaşındaki futbolcunun ikinci vukuatı ise bardağı taşırdı.

ANTRENMANA DA GEÇ KALDI

Luyindama'nın Çaykur Rizespor maçı öncesi yapılan antrenmana da geç kalması üzerine Fatih Terim, radikal bir karara imza attı. Daha önce de benzer bir harekette bulunan savunmacının uyarılara rağmen ders almaması, gözden düşmesine neden oldu.

YENİDEN RYAN DONK

Kayserispor maçında yenilen golde hatası bulunan Donk'u kesmeyi düşünen hocanın bu hareket sonrası yeniden Hollandalı futbolcuya şans verdiği bildirildi. Yedek kulübesine demir atan Luyindama'nın devre arasında satılması gündeme geldi. İngiliz ekibi Everton'un 26 yaşındaki futbolcu için 15 milyon euroluk bir teklif hazırladığı iddia edildi.

LUYINDAMA'NIN SATIŞINA İZİN

Bunun dışında bir Alman kulübünün de Luyindama için devrede olduğu belirtildi. Marcao-Donk uyumundan memnun olan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Luyindama'nın satışına izin vermesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Kayserispor Hatayspor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (11)

GADDAR:

TAM BİR KÜTÜK. . SÜRATLİ OLAN HER TOPÇU SAĞINDAN ATAR SOLUNDAN GEÇER. . .

4
5
yanıtYanıtla
ilk yorumum:

ADAM MBAPPE VE NEYMAR GİBİ 2 TOPÇUYU DÜĞÜMLEDİ TELEKOMDA SEN NE ANLATIYORSUN DEĞİŞİK. İLK KEZ YORUM YAPACAK KADAR ABSÜRT BİR YORUM GÖRDÜM O DA SENİNKİ OLDU

yanıt2
yanıt1
AA:

SIRF 2 ANTREMANA GEÇ KALDI DİYE LUYİNDAMA GİBİ BİR OYUNCU GÖNDERİLMEMELİ, YANLIŞ DÜŞÜNCE, GİDERSE GS ÇOK ARAR. . .

5
3
yanıtYanıtla
sabah sabah:

İnanma kardeşim, bunlar satış dönemlerinde futbolcuyu yıpratmak için yapılan çalışmalar. Galatasaray''a daha önce de yaptılar bunu.

yanıt3
yanıt1
Dc:

Bahane aranıyor, sıcak para lazım kulube

yanıt0
yanıt0
sabah sabah:

Evet satış dönemi yine Galatasaray üzerinden futbolcu yıpratma, fiyat düşürme ve satışın önüne geçme çalışmalarına kaldığı yerden devam.

5
2
yanıtYanıtla
ERGÜN K.:

AVRUPADA ÖZELLİKLE İNGİLTEREDE ÇOK RAHAT OYNAR. ADAMI GS. SATACAK İYİ ADAM, ÜSTÜNÜ FALAN ÇİZMEK YOK TERİM KAZANAN TAKIMI ÖDÜLLENDİRMEK İÇİN AYNI KADROYLA OYNUYOR. TERS SONUÇ GELSEYDİ O ZAMAN SÖYLEMLER BAŞLARDI.

3
3
yanıtYanıtla
ASY 1905:

Oynamayan oyuncudan 15 milyon beklemek çok saçma değil mi Sayın Terim?

0
4
yanıtYanıtla
turk:

sen macları takip etmiyorsun heralde milli takımda sakatlandığı icin oynamıyor oncesinde hep ilk onbirdeydi kardeşşş kaldıki Avrupalı senden bin kat iyi takip ediyor senin ligini en iyi örnekte fenerin adam olmaz desiği Merih Demiral şimdi nerde oynuyor

yanıt0
yanıt0
Namyelüs:

''''Kasamız boşaldı futbolcu satmalıyız ama, taraftarın tepkisinden çekindiğimiz için onlara böyle söylemeliyiz'''' mi demek istiyorsunuz?

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title