Haberler

Fatih Terim Falcao, Arda ve Luyindama'yı Neftçi Bakü maçında kulübeye çekecek

Güncelleme:

Gaziantep FK'yı 3-1 yenerek lige galibiyetle başlayan G.Saray'da gözler UEFA Avrupa Ligi'ne çevrildi. Teknik Direktör Fatih Terim, Neftçi Bakü maçında 3 as futbolcusunu kulübeye çekecek ve Süper Lig'de oynayacakları Başakşehir maçı öncesi rotasyona gidecek.

Süper Lig'de Başakşehir ile pazar günü oynayacakları karşılaşmayı da düşünen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bu nedenle Bakü'de bazı futbolcuları dinlendirecek.

Fatih Terim, Gaziantep FK maçında yedek soyunan Diagne, Donk ve Babel gibi isimlere Neftçi Bakü karşısında ilk 11'de şans verecek.

FALCAO, ARDA VE DONK KULÜBEYE

Falcao ile beraber Arda'yı kulübeye çekmeyi düşünen deneyimli hoca yine savunmada Luyindama-Donk değişikliğini planlıyor.

Hem yol yorgunluğu hem de Bakü'deki maçtan 3 gün sonra Başakşehir karşılaşmasının olması nedeniyle Terim elindeki kadroyu ekonomik olarak kullanacak.

(Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Başakşehir Bakü Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

FB1907:

UEFA KUPASI ÖN ELEME MAÇINDA TEMSİLCİMİZ NEFTÇİ BAKÜ''YE FRANSIZ EKİBİ GALATASARAY KARŞISINDA BAŞARILAR DİLERİM.

4
17
yanıtYanıtla
ERGÜN K.:

SENİN GALATASARAYLA DERDİN NE NEDEN ÇEKEMİYORSUN Kİ SEN TAKIMINA ODAKLAN ZATEN İLK HAFTADAN HAKEMLER VE RAKİP OYUNCULAR SİZE ÇALIŞIYOR. İSTERSEN ONLARA BİR BAK. . EN BÜYÜK GALATASARAY. 22

yanıt6
yanıt3
MUSTAFA:

Neftçi Bakü bir Türk takımıdır. Rumların temsilcisi olamaz :))

yanıt4
yanıt0
Kim:

Rakip Olimpiyakos değil kardeş Azeri temsilcisi diyor düzgün oku haberi

yanıt1
yanıt2
çok ilginç:

buda abdullah avcı stili oynatıcak heralde. avrupa önemli değil yedeklerle oyna. önemli olan lig. sonra neden ülke puanı geride. yeter yani yeter.

4
16
yanıtYanıtla
dikkat:

yok öyle değil. tabiiki önemli, ama gs ayarında bir takım değil . hem yedek dediklerimiz de aslında ilk 11 oyuncuları. yani değişen bir şey yok

yanıt6
yanıt0
NEFTÇİNİN ASKERLERİYİZ:

6s yi darmadağın edeceksiniz kardeş ülkemizin güzeller güzeli takımımız NEFTÇİ. PM 98 oyununda nedense hiç şampiyonlar ligine katılamayan takım. Hep ön elemede eleniyordu. UEFA da şeytanın bacağını kırın sizin yanınızdayız. Fransızların takımını ezip geçin.

4
13
yanıtYanıtla
ULUBATLI:

HASETİNİZDEN NE YAZACAĞINIZI ŞAŞIRDINIZ !! BOZUKSUNUZ

yanıt3
yanıt2
CARLOS:

Bence mantıklı. Galatasaray rehavete kapılmazsa yedek kulübesiyle de Neftçiyi eler

15
2
yanıtYanıtla
Galatasaray sevdalısı:

galatasaraya fransız takımı diyenler unutmayın türkiye yi ismini uefa kupasını kazanarak dünyaya duyuran takımdır galatasaray tarih gerçekleri yazar gerçeklerde GALATASARAYDIR bunu unutmayın

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title