Haberler

Fatih Terim'den yönetime olay sözler: İçerdekilerin arkamdan planlarını bilmiyor değilim

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonunda ayrılıkla ilgili konuştu ve yönetime çok tartışılacak göndermelerde bulundu.

BB Erzurumspor maçının ardından basın toplantısında konuşan Terim, "Çeşitli defalar Galatasaray taraftarından kopartıldım ben, sonra haklı çıkmamıza rağmen bir boşluk, bir süreç yaşandı ve devamı daha büyük başarı getirebilirdi. Bu sefer gelirken, Galatasaray taraftarına söz verdim. Karakterimin ne olduğunu herkes bilir. 50 senedir bu camianın içindeyim. Her geldiğimde bir şekilde taraftardan kopartıldım ben. Bu sefer gelirken onlara bir söz verdim, o sözümü de tutmaya çalışıyorum." dedi.

"HER ŞEYİN FARKINDAYIM"

Sabırla beklediğini söyleyen tecrübeli antrenör, "Herkes bu durumda benim ne yapacağımı, ne tepki göstereceğimi bilmesine rağmen, benim için aslolan Galatasaray taraftarı olduğu için sabırla sessiz kalmaya çalışıyorum. Sanılmasın ki, içeride veya dışarıdakilerin arkamdan planlarını bilmiyor değilim. Her şeyin farkındayım. Sabırla sessiz kalıyorum. Bu, hiçbir şeyin farkında olmadığım anlamına gelmesin. Galatasaray taraftarına sözüm var ama bilinsin ki artık kimsenin ne arkasındayım, ne de yanındayım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erzurumspor Kulübü Galatasaray Fatih Terim Haberler

500

Yorumlar (14)

.:

KAÇACAK.

5
1
yanıtYanıtla
ANGARALI:

Bu filmi biz daha önce seyretmiştik kovulan adamı geri getirdik yine aynı hikaye

5
1
yanıtYanıtla
yeter:

en ufak örnek taraftara küfreden futbolcuyu 10 numara formayla ilk 11 de oynat ondan sonra taraftar vb. muhabbeti yap gülermisin ağlarmısın ne güzel istanbul be. taraftarda kişilerin arkasında yanında değil sadece galatasarayın yanında. sizde boş lafları bırakıp sadece futbol düşünün siz kendinizi ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki. kim çene yapıyosa gitsin kendi adına takım kursun bakalım kaç taraftarı var. hepiniz galatasaray sayesinde bir yerlere geldiniz. haddinizi bilin. yeter her gün gürültü

3
0
yanıtYanıtla
alperen:

bır mac kazandı ya basladı yıne . bızde herseyın farkındayız terımmm madem ole bır durum var bır defada adam ol ıstıfa et gıt

3
0
yanıtYanıtla
chico:

seversin sevmezsin ayrik konu , transfer yapamadilar hocayi taraftarin onune attilar, adamin top gizli transfer listesi disari siziyor, bu taraftar terimi yedirmez

1
2
yanıtYanıtla
hep bunlar yedi paraları:

daha ne transferi yapacaklardı adama tudor hazır kadro verdi tudoru taraftar yedi sırf şu çirkefi takımın başına getirmek için o hazır kadroyu şampiyon yaptı üstüne emre akbaba emre kılınç 13 m euroya diagne falcao seriler daha ne olacaktı ve daha niceleri her geldiğinde 2 şampiyon yapıp 10 yıllık enkaz bırakıyor siz daha uyuyun gs battı

yanıt1
yanıt0
Yunus:

İmPARAtore her an kaçabilir :)

0
0
yanıtYanıtla
tespit doğru:

hep aynı taktik aynı nakarat, baktıki fb çok güçlü kaçmanın en kolay yolu, yönetime salla, hem kovul, hem bavul(paralar) ohh ne ala hayat, milli takım zaten hazır. .

0
0
yanıtYanıtla
tespit doğru:

tutun kaçmasın. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Beykoz:

Hep aynı nakarat. Yakında Galatasaraydan ayrılır milli takımın başına geçer. Oradan da yüklü miktarda tazminatla ayrılır. Kürkçü dükkanına geri döner.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title