Haberler

Fatih Terim bu kez neşteri vuruyor! 2 yıldızı Kayserispor maçında kulübeye çekecek

Güncelleme:

Lazio maçındaki kadro ile Alanyaspor karşılaşmasına çıkan Fatih Terim, istikrar kararından pişman oldu. Maçın ardından bu pişmanlığını ifade eden Terim, yarınki Kayserispor maçında Halil Dervişoğlu ve Kerem Aktürkoğlu'nu kulübeye çekecek.

Fatih Terim, yoğun tempoda rotasyon yapmadığı için pişman. Yorgun düşen bazı oyuncuları Kayserispor maçında kulübeye çekecek.

Fatih Terim bu kez neşteri vuruyor! 2 yıldız isim Kayserispor maçında kulübede

Fanatik'in haberine göre; tecrübeli teknik adam, Halil'in yerine Mohamed'i, Kerem'in yerine de doktorların izin vermesi durumunda Barış Alper Yılmaz'ı oynatacak.

Fatih Terim bu kez neşteri vuruyor! 2 yıldız isim Kayserispor maçında kulübede

MOHAMED İLK 11'E

Fatih hoca, Halil'in yerine ileri uçta Mostafa Mohamed'i ilk 11'de başlatacak. Sol önde ise Kerem'in yerine doktorların izin vermesi durumunda Barış Alper Yılmaz görev yapacak. Aksi takdirde Babel'in sola geçip sağ önde Emre Kılınç'ın oynama ihtimali de bulunuyor. Fatih Terim ileri uçta yapacağı değişikliklerle ilgili son kararını bugünkü antrenman sonrası verecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kerem Aktürkoğlu Fatih Terim Haberler

500

Yorumlar (3)

Çınar Saraç:

Halil ile kerem Galatasaray’ın yıldız futbolcusu mu oldu hey allahım yaaa bunları son yirmi dk da oynatırsın başka işe yaramaz

5
9
yanıtYanıtla
corç:

tüm takım revizyon görmeli, hiç birinde iş yok. Hele o yeni gelen romanyalı mı ne gönderin geri gitsin, taylanda anyı şekilde muhammed mustafa da muslera da kim varsa gönderin. önce taylan

1
7
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Babel deyip durmayın artık yaaa.. valla midem bulanmaya başladı!!!

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title