Haberler

Fatih Köprülü Kavşağı'ndaki Çalışmalar

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Güngör, Belediyenin Fatih Köprülü Kavşağı'ndaki Çalışmalar Nedeniyle Herhangi Bir Ödeme Yapmadığını Söyledi.

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Güngör, belediyenin Fatih Köprülü Kavşağı'ndaki çalışmalar nedeniyle herhangi bir ödeme yapmadığını söyledi.

Başkan Yardımcısı Güngör, kamuoyunda yer alan bazı haberlerin bilgi eksikliği nedeniyle bazı yanlışlıklara yol açabileceğini belirterek Fatih Köprülü Kavşağı'ndaki çalışmalar hakkında açıklama yapma ihtiyacı duyulduğunu kaydetti. Fatih Köprülü Kavşağı'nın belirtildiği gibi 100 günde tamamlanıp hizmete sunulduğunu ifade eden Güngör, "Kavşak inşaatı USAŞ ile Özkök şirketi ortak girişimi tarafından yapılmıştır. USAŞ daha önce Sevindik ve Dokuzkavaklar köprülü kavşaklarını son olarak da İstasyon Köprülü Kavşağı yapmıştır. Fatih Köprülü Kavşağı dışındaki tüm köprülü kavşaklarımızın köprü altı kenar cepheleri prefabrik betonla kaplıdır. Prefabrik betonlar fabrikalarda üretilip kenar cephelere montajlaşmıştır. Prefabrik beton plakaların ön yüzeyi görüntü güzelliği ve ses izolasyonu amacına yönelik olarak da tasarlanmıştır. Ayrıca prefabrik beton plaklar ile kazık temeller arasında 10 ile 20 santimetre arasında değişen boşluklar olmakta bu da sesin şiddetini azaltma yönünde avantaj sağlamaktır. Köprülü Kavşakların projelendirilmesinde yer üstü ve yeraltı su seviyesinin yüksek olması sebebiyle köprü altı kazık temeller ön yüzeyinin yekpare bir bütünün betonarme olarak köprü yan yolları seviyesine kadar yapılmasını zorunlu kılmıştır. Yapılan yapıların belediyemizin ve müteahhit firmaların itibarı olması sebebiyle de müteahhit firma daha önce Fatih Köprülü Kavşağı'nın köprü altı kenar cephelerini prefabrik beton plaklarla kaplamayı bedelsiz olarak yapmayı taahhüt etmiştir. Bunun içinde bugün böyle bir çalışma yapılmaktadır. Kısacası yapılan çalışmalarla ilgili belediyemiz herhangi bir ödeme yapmamaktadır" dedi.

(SK-AT-Y) 29.05.2008 17:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title